Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/takenoprisoners

Marketing

i'm back...

Nakon kaj mi je puhnulo i zbrisala sam svoj stari blog, vratila sam se!
U svom svom starom sjaju, eto me opet! Sorry ljudi, ali takav je svijet! ah, kaj buš,kaj buš!!

Moram vas obavijestiti da bu se opet desilo da ne napišem post mjesec dana, ali molim bez drame i suza i moljakanja!! pisala bum kad bu mi se dalo!i točka!!!!!!!!:ppppppp

a sad na ozbiljne teme:
jučer su bili svi sveci, a na halloween smo bili na groblju. super ideja, kaj ne?
kaj ni možda žalosno da svake godine moramo zapaliti više lampaši i da moramo posjećivati sve više grobova onih koji su išli s nama u vrtić, u osnovnu ili srednju???ja nisam osoba koja puno cmizdri i plače, ali meni su v utorak navečer došle suze na oči!!!Nisam cmizdrila, ali su mi se zasuzile oči! katastrofa!!
a onda mi je mama rekla nekaj fest pametnoga - kad nam starci vele da pazimo mi sam okrećemo s očima i govorimo "je mama"! ali znate kaj? oni su u pravu. mislim, nesreće se događaju, ali i puno se nesreći događa zbog gluposti!!zakaj mladi vozači misle da su svemogući pa glume schumachera po cestama!
dobro, možda sam malo cinična, ali meni to tak zgleda!

druga stvar koja me muči:
zakaj naši najbolji prijatelji najviše uživaju zajebajati nas??jena osoba je to nedavno oživela, a to mi je dalo malo misliti.
istina bog-ja jenu od svojih najboljih frendica non stop zajebajem, ali to je iz puke ljubavi!! a ona tu šalu, nadam se, kuži kao takvu!nikad zlonamjerno!

dobro, dosta filozofije za danas!idem jest kokice i glet televiziju!(koji šok)

BOKAC SVIMA!

Post je objavljen 02.11.2006. u 18:49 sati.