Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog1989

Marketing

Svi sveti na sisački (čitaj: moj) način

Ovih par dana bila sam kod bake u Tuzli. Pa nisam išla u školu ova dva dana. Dobro mi došlo malo odmora od učenja i svih školskih sranja, a kod bake se zabavih.
Nego, danas je dan mrtvih. Ne znam za vas ali meni je krenuo nekako glupo. Budući da ja živim nekih stotinjak metara od groblja lijepo mi je blizu no zato se ostatak «otmjenih» građana još «otmjenijeg» grada Siska parkira na livadu preko ceste. Jadna trava, ionako sva jadna a te guzonje se moraju parkirati tik pred groblje, kako ne bi, ne daj Bože, malo propješačili da dođu do odredišta rolleyes Pa tako ja i mama autom jedva izađosmo iz parkirališta kako bi išli u Kaufland, a još i cesta zatvorena. Nakon tog mukotrpnog probijanja kroz tu začepljenu malu sporednu cesticu stigosmo mi i do Kauflanda. No, na povratku opet istim putem. Tako da smo nekih 5 minuta stajali i čekali da se gospoda makne sa ulaza na parking vozeći se pločnikom rolleyes Kad eto neke tuke koja otvori prozor i reče mojoj mami da se pomakne kako bi debeloguza mogla proći lijepo ne penjući se na pločnik. To je naravno, mojoj ionako iživciranoj mami još više diglo živac pa se izderala na tu glupaču koja je uzvratila istom mjerom, no na kraju se ipak morala popeti na pločnik a moja mama je psovala cijelo vrijeme i nakon što smo ušli u stan govoreći kako jedna seljančura neće njoj govoriti da ide u rikverc kako bi ona mogla proći.
Onda sam kasnije išla s frendicom šetat po groblju, po tradiciji, tako mi svake godine smijeh I baš volim šetati po groblju i razgledavati grobove koji su u to vrijeme ukrašeni raznim cvijećem i lampionima. Divota. Ali ipak mi je najbolje ići šetati noću. Onda je tek super. I još kad sve to svijetli u mraku... lool Ali budući da je moja frendica sad dobila neki novi mob sa zakon fotićem ja sam cijelo vrijeme slikala okolinu dok joj nisam ispraznila bateriju, hehe lol
No, ofkors, navečer padne kiša pa sve pokvari. Inače volim kišu ali ne kad mi nešto pokvari. Jbg. Ali dobro, preživjet ću ja. Uvijek preživim, hehe.
I ovih dana imam problema s inspiracijom. Ima toliko toga što bih željela reći, toliko se toga vrti po glavi a kad dođe red da to sve prenesem na papir totalno se zablokiram. Tipično.
Evo, to vam je sve za danas.


Post je objavljen 01.11.2006. u 23:06 sati.