Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arachidus

Marketing

Krasota života..

Prvi studeni..danas sam se prvi puta nakon mnogo vremena prestrašio kad sam pogledao u ogledalo.. Naime, obrijao sam se.. Imadoh bradu već više od šest mjeseci, pa se pitah kako sam izgledao bez nje, odgovor: ko bebica, nema prišteva, čista blijeda koža koja je propustila blagodati ljetnog sunca.. Neću puno kakati o tome, jer je Kamov na istu temu već napisao svoju "Bradu".
Uglavnom, kad me cura vidjela - popizdila je, sad stvarno izgledam mlađahno, rekla mi je da se osjeća kao pedofil.. nemogu joj zamjeriti, sad zna kako se ja osjećam kada se ona obrije na "brazilku"..
Uglavnom, to joj je bio tek prvi šok, sve u mom životu polako odlazi u "Honduras", pa se malo čudno ponašam, a i rekoh joj da se moram više posvetiti faxiranju i poslu,a to znači da se baš i nećemo viđati (baš sam super, Račanova politika s faxa na posao u doslovnom tumačenju..)..
Nedavno me odvedoše u neki cajkaroški klub za postarije ljude, kako se osjećah ćete najbolje shvatiti iz pjesmice koju tom prilikom napisah:

Sjedio sam, u lijepo uređenoj rupi
Okružen jeftinim flundrama i seljačinama
Ružnim kurvama i ptspovcima
Došlo mi je
Da im otkinem glavu,
Da zarijem oštricu u njihove utrobe,
Da ih silujem u jednjak
Da koljem
Da vrištim
Da pucam
Ali nisam se htjeo spustiti na njihov nivo
Nisam htio postati dio turbofolk vala
Postati seljačina
Postati idiot
Postati nula
.
.
.

(Vi koji volite cajke se nemojte uvrijediti, znam da niste svi ko ekipa iz tog kluba..)
Lijepota svega je što sam ranije tog dana dogovorio svoj nastup na pjesničkim večerima u jednom malenom kafiću, tako da ću pobiti ljude koji se tamo pojave svojom koma poezijom..
Svejeno sam oduševljen radi toga..
pripremih i par priča za blog, ali ih moram dovršiti još, brzo ću ja to, ovih dana..
lijep pOzDrAv..

Post je objavljen 01.11.2006. u 18:27 sati.