Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/photopublika

Marketing

crtice iz dezele ... (1)

34

Volim one trenutke, kada iznenada, bez najave vidis nesto, dozivis u stilu najtezih fikcija iz recimo.. hmmm blago je reci iz "Monty Python-a"..
E pa evo scene. Idemo mi trudbenici na gablec. Birtija je prosjecna, starog stila, za potpun dojam fale joj samo one plehnate pepeljare i konobarica u borosamama. Hrana je onak solidna masna, jednolicna, srednje zacinjenja, dok se naprimjer ne sjecam, kad samo nas cetvorica dobili isti servis za klopu, bestek se je zalomio par puta..
Sve u svemu klasicna real socijalisticka birtija.
Dakle dolazimo mi pred birtiju, kolega uparkirava svog citroena pre crkvom. Je nema birtije u dezeli da prek puta nje nije crkva. Okreces se lijevo, okreces se desno, kad nailazi reno megan traktor vulgaris. Stanes da ga propustis, da te gad ne zgazi. Kako se priblizava tak se osjeca podrhtavanje silnog basa pomjesanog s svim mogucim i nemogucim sumovima uzrokovanim kvalitetom istog. Polako zrakas prema njemu i mislis si onak u sebi, daj brdjane jedan prodji vec jednom, skola je bila cca kilometar unatrag, nemas se razloga tu blamirati. Zagledas se malo detaljnije kad frajer ima subaru. WTF?!?! subara, spusten prozor, los bas.. mislim bolesnik.
Polako se priblizava, skuzis da ono ide bas od Thomsona, dere se on "e narode, narode.." OK ajde popularna scena u dezeli, preko ljeta su ljudi tak vrtjeli "gori borovina" od meni nepozantog izvodjaca. Kasnije skuzih da je to bio ono skoro pa hit ljeta u dezeli. I mislim si ja jadan, em sam gladan, em tu cekam pred crkvom ko bokceg milost da mogu zasjet u birtiju, cekas lokalnog "fuckera" da prodje s svoji turbo traktorom s renault znackom, thomsonom kaka para nebo... I onda sok, da sok.. skoro pa pao na dupe od scene. frajer kulturno ima na tintari cetnicku subaru, nabijenu onak postreno na tintaru, da mu se sam okice vide :o)) a thomson se dere i dere ....



Post je objavljen 01.11.2006. u 16:49 sati.