Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Gluposti na kvadrat

Prošli post je bio (pre)predugačak pa rekoh da poštedim ljude neko vrijeme.. (to se samo izvlačim što nisam "dugo" pisala, još malo treptanja okicama i osoba koja me i natjerala sad da pišem će mi oprostit ;-) samo što ja sad ne znam šta da pišem :/ blokirana skrooz.. Pa da počnemo s uobičajenim: subota-paradiso, jako dobro, moglo je i bolje al neću bit zanovijetalo (ovaj put=), prije toga u s.Antoniu.. djeca, djeca, djeca.. mislim, budimo realni, i ja sam dijete ali onda vam je jasno da kad ja kažem da je netko dijete to onda i je!! Bili sat vremena i produžili do "raja".. Puno poznatih, bla, bla, bla.. petak u Locu, narodna, dobra ekipa, ovo će vjerojatno skužit samo Monika: "Marko, Suzy, ples, skidanje i Dabijevo vrištanje" =)))))))))) ahahahhahhahaaaaa... dobra, dobraaa.. nedjelja ponovljeno: Loco, možda još i bolja ekipa =) i škola ujutro =( I sad utorak još jednom ponovljena stvar -isto mjesto, slični ljudi, ista muzika uz iznimku Halloween-a =) i jeger partya =) -ja sam normalno bila biser sa stockom =) Poslije krenuli doma i završili u S.Antoniu.. kaaako su dobro uredili, sve posuto suhim lišćem, obloženo crnim najlonom, bundeve i tako to.. mraaak.. ALI prevelika gužva, ne možeš se ni okrenut, hvala Bogu da mi Goran radi tamo pa sam u toj gužvi uspjela dobit piće =)
Trebala sam petak/subotu bit s frendom u Opatiji al nisam.. nisam bila raspoložena iz više razloga, sad mi je malo žao..
A sad ću ko one babe u mom dragom Busu Jalševec blebetat o vremenu.. Ljudi moji kako je naglo zahladilooooo.. bez obzira na grijanje, tri sloja odjeće na sebi (dobro, lažem =) i ostale metode zagrijavanja ;-) ja se smmmrzavam =/ i imam neki blesavi osjećaj cijeli dan da će večeras past snijeg.. Ne bi mi smetao s obzirom na pet slobodnih dana i zbog lijepe atmosfere kad sve zabijeli.. mmmm... =)
Idem se grijat...
Fakat nemam inspirejšn i pričam gluposti.. baš smo imali raspravu jesu li žene bolje dok šute ili pričaju, u ovom slučaju sve je jasno =)
Pusa

Post je objavljen 01.11.2006. u 16:08 sati.