Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barbarezi

Marketing

Dinamo ponovno na vrhu

Dinamo i Rijeka u Zagrebu su odigrali zaostali susret osmog kola Prve HNL u kojem su uspješniji bili aktualni prvaci i slavili 1:0. Pobjednički pogodak za Dinamo postigao je prošlosezonski najbolji igrač Rijeke Davor Vugrinec u 50. minuti.

Pred nekih 2000 gledatelja po prohladnom vremenu viđena je dinamična utakmica u kojoj je Dinamo imao više prilika, a konkretizirao jednu, dovoljno za pobjedu.

Sam početak utakmice pripao je gostima iz Rijeke koji kreću agresivnije i dvaput prijete Lončariću. No Dinamo vrlo brzo preuzima inicijativu i stvara prilike preko Eduarda i Mamića, ali Žilić je na mjestu. Do kraja prvog dijela nije bilo pogodaka.

U drugo poluvrijeme Dinamo kreće puno odlučnije i vrlo brzo dolazi do vodstva. Eduardo u 50. minuti probija lijevu stranu, ulazi u šesnaesterac i krasno pronalazi Vugrinca koji rutinski gađa gornji kut Žilićevog gola.

Nakon vodećeg pogotka Dinamo ima još nekoliko izglednih prilika, a najljepšu promašuje Etto u 66. minuti kada izlazi sam pred Žilića. Do kraja susreta Rijeka je pokušavala doći do pogotka, ali ozbiljnije prijetnje nije bilo.

U samoj završnici drugi žuti karton dobio je Siniša Linić te su Riječani susret završili s desetoricom.

Post je objavljen 01.11.2006. u 14:27 sati.