Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

GODIŠNJICA 2. (čitaj: dvaaa, a može i drugaaa)

prije točno 2 godine (dobro ne baš točno u minutu i sat jerbo je prvi post napisan 01.11.2004. u 22:42) otvorio sam ovaj blog.
bilo je dosta promjena stilova pisanja, od dnevnih dnevnika (!?), preko nekih sprdnji, pa sapunice ĆELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaa),

pa 'filma' SUA KRPA NA DNU MORA (staring with marijan čavar as marijan čavar),

pa do sprdanja reklami.
najdraže razdoblje mi je bilo kad sam piso sapunicu ĆELAVI SE VUKU ZA KOSU 2. kako sam ja to radio? sliko sam bezveze po školi. i kad se skupilo dosta slika meni odlučio sam pisat sapunicu. i tako sam ja radio priču po slikama. kombinirajuć slike s malo mašte nastalo je nekih 7 nastavaka sapunice. zadnji nastavak je bio kako EITŠID ide na more. i to je nastalo sasvim slučajno. skroz nesvjesno da EITŠID crew stvarno ide na more. na maturalac. i tu je završila sapunica. nije mi se više dalo ni slikat ni ništa. bilo je nekih pokušaja da se sapunica vrati i svaki put kad sam počeo pisat skužim da je glupo i odustanem. a i kabli od mobitela me nešto zezo pa nisam mogo nove slike ubacivat u komp. a onda je i škola završila i gotovooo.
i baš tada kad je škola završila tio sam odustat od bloganja. ali nakon mjesec dana pauze sam se vratio. blog je jadniji no ikad i tako.

evo nekoliko slika iz moje blog karijere (zamislite da neka nostalgična pjesma svira u pozadini)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





















Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

eto narode. fala svima koji čitaju. živili!

Post je objavljen 01.11.2006. u 13:10 sati.