Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pant3ra

Marketing

oNakO nEEEE

Ijeeeeeeey sutra nema školjeeeeee.....
al smo hepi al pišljiva 3 dana, to će proć za čas, nemam niti jedan komad na kvartalu, sad sam saznala da mi naj frendica iz druge škole ima pa sam malo tužna zbog nje jer ono, neda mi se objašnjavat...
U petak kao svira Dodo u Alteregu u 1.00 poslije noći, aaa znaš da ću ga gledat, ne mogu, gledala sam ga lipo u subotu prošlu!!!
Nemam inspiration, ,...................................................sjetila sam se nečeg, hhee

Image Hosted by ImageShack.us

Kako je moje visočanstvodalo moj MP3 na popravak, već ga nemam tjedan dana ja u komi tako mi nedostaje, moja beba a buu, uglavnom, išla sam u Ri da vidim šta ima zašto je tako spora procedura, piše u garanciji da mi ga mogu popravljat do 10 dana sad ja ne znam, a jadna ženskica tamo u netcom-u kaže da ona nemože ništa napravit, da je još u Zagrebu, i da ne znakad će doć, naš šta će bit na kraju, vratit će mi ga al netaknutog, bit će ko i prije, opet neće stavljat foldere. za popizdit..

Image Hosted by ImageShack.us

Za vikend idem kod moje bakice, napokon radimo kat na vikendici ja sva hepi, haha ja ću sve nadgledavat kad se bude radilo, ma šta, ja ću radit na kraju 100 %, pa šta i tako ću se svedno izležavat.
e zaboravila sam i da ću radit na crpki kao perač stakla, preko ljeta, aha zaradim 1000kn u tjedan jebote, kuš bolje, glavno da imam nešto para, đeparca sastrane da se nađe, toplo se nadam da ću radit....
Neda mi se pisat pa ode ja, do sljedećeg ispovijedawave

Post je objavljen 31.10.2006. u 23:44 sati.