Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neodlucna

Marketing

nezasluzujem to

Djevojka upita svog decka: "Da li si zaljubljen u mene?" - On odgovori Ne! Ona ga pita: "Mislis li da sam lijepa?" - On odgovori Ne! Ona ga opet pita: "Da li sam ja u tvome srcu.
On odgovori-Ne!Ako te napustim dali bi plakao za mnom,a on odgovori Ne!!!
Tužna djevojčica se okrene i odluči da ga ostavi no on ju zagrli i kaže:Ja nisam zaljubljen u tebe-ja tebe volim.Ja nemislim da si lijepa već da si prekrasna.Ti nisi u mom srcu,ti si moje srce a da me ostaviš ne bi plakao već bi umro za tobom.


-bas slatka prica,ha?,onak simpaticno romanticna..nasla sam ju pospremljenu u mapi s pjesmama,i ful se zacudila kad sam vidla kaj je to uopce...
-moram priznati da nisam neke volje,opet sam u fazi razmisljanja o zivotu,al ne o svojem nego onak opcenito..sa svojim sam prilicno zadovoljna,moglo bi biti bolje,al zadovljna sam s time kaj imam,al me rastuzuje to da nekad nemamo kontrolu nad nekim stvarima koje se dogadaju...saznala sam nekaj kaj me je rastuzilo i to vec prije par dana,al sam se pravila da neznam,jer sad kad razmisljam o tome me boli...boli me sama pomisao na to da bi mogla zauvjek ostati bez nekoga koga volim,ko je cjeli zivot uz mene,i voli me..jednostavno necu to prihvatit,i nadam se da bude sve dobro..i zanima me zakaj dobri ljudi uvjek ispastaju,a oni losi,kaj je s njima...ubojice,silovatelji...zakaj se njima ruzne stvari ne dogadaju...zakaj nebre biti sve lijepo,zakajse moraju ruzne stvari dogadat....zakaj? pa mozda zato jer je to realan svijet,i da bi bilo sve lijepo i krasno bila bi to samo prica ko ova o curi i decku..jer tak nest se ne dogada zapravo....ljuta sam na boga,ak je tak mocan zast ne zaustavi sve bolesti,ratove,katastrofe i to...i kad gledam na to tak pitam se tj. ljutim se sama na sebe jer se ponekad zalostim zbog gluposti,kad ima puno vaznijeg na svijetu...ja sam ziva,tu sam takva kakva sam,prihvatite me;neozbiljnu,neodgovornu,zmotanu,s glupim forama..neznam svi smo jednaki kolko smo i razliciti....sretna sam da imam ljude koji me vole i podnose,e divim vam se....uzivajte u zivotu kolko god mozete,zivite za trenutak kak tinci veli,jer znajte zivot nas moze iznenadti i svaki cas nas mozda nebude tu!

Post je objavljen 31.10.2006. u 21:27 sati.