Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

PROMOCIJA : Vlado Bulić - 'Putovanje u srce hrvatskog sna' (AGM, 2006.)




PROMOCIJA ::

„Putovanje u srce hrvatskoga sna“, Vlado Bulić

Booksa
28.11.2006 :: 20h

"Putovanje u srce hrvatskoga sna" svojevrstan je bildungsroman Denisa Lalića ispripovijedan kroz osam priča-poglavlja koja obuhvaćaju jedan mlad, još nedovršen život u kojemu se već steklo civilizacijsko iskustvo dugo nekoliko stoljeća: od krčenja stine s didom u vlaškom zavičaju (ne bi li se izborila zemlja za vinograd) zapečaćenog srednjovjekovnim podsjetnikom, udarcem u didov trbuh, do rasapa i stvaranja novog identiteta u cyber-svemiru, daleko od svakog zavičaja.

Vlado Bulić stalni je bloger internet – portala www.index.hr gdje piše blog “Pušiona Denisa Lalića”. Isti je blog 2003. godine proglašen najboljom web – kolumnom hrvatskog dijela weba.
Iako je sličnih blogova bilo i prije, «Pušiona» je podijelila svijet domaćih internetskih korisnika, promovirajući autora u jednu od prvih internetskih književnih zvijezda. Čitatelji svakodnevno komentiraju «Pušionu», a komentari za i protiv Lalića znaju se pretvoriti u svjetonazorske ratove za i protiv studentskog stila života koji uključuje tulumarenje i droge, ali, što je i bitnije, određene političke stavove. (Ovaj smo dio prepisali iz Zareza iz kojeg i inače volimo prepisivati.)

Iskoristite ovu promociju da Vladu Bulića, odnosno, Denisa Lalića upitate sve što ga se niste usudili upitati preko interneta





Post je objavljen 27.11.2006. u 08:00 sati.