Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/worldofmymind

Marketing

HEEEEEEEEEEEEEYYYYY

Hey!!!! E napokon sam se vratila na net.. Ono, necu smeti da budem uopste puno.. Imam neke licne probleme ali ne bih sad o tome… Nego, kako ste mi vi?? Jas am onako.. Ne bas dobro ali ni lose.. Drzim se… hehe… Najvise me muci ova glupa skola… Malo mi je tesko da uskladim tempo.. U sredu imamo pismeni iz fizike. Teorija I zadaci… Ali mene mrzi da toliko ucim, plus imam I hemiju za sredu, I matematiku I biologiju…. Uzas… Imali smo pismeni iz matematike… Ja nemam blage veze matematiku… Mene je jaaako strah sta cu da dobijem… Sutra imam pismeni iz engleskog. Da vidite koliki sam recnik ponela… Sramota… Sve me strah da ne zabrljam u nekim najlaksim recima I da ne treba da upotrebim neku rec koju ne znam… Jooj.. :’(

Sa drustvom u skoli mi je tako – tako… Sa nekima super, sa nekima onako.. Srednje… U subotu smo bili sa razrednom u Medianu. To le arheolosko nalaziste u Nisu I super smo se proveli.. Igrali smo “Ledenog dedu” I “Vruci krompirici”. “Ledeni deda” to je kad jedan juri, a drugi beze.. A najsmesnije smo bile kad smo pevale onu pesmu: Ledeni dedo, beremo ti grozdje a kad sutra dodjes obrano ti grozdje… Ma deca… U vrucim krompiricima je razredna prva ispala… hihi.. I slikali smo se tako kod nekih iskopina.. Samo se nadam d ate slike nece da objave u holu inace ja cu da obijem taj izlog I da uzmem sve… hehe… I tako kad smo se vracali videla sam Filipa.. hihi..
A da vidite kako odlazak u Medianu moze da promeni zivot… Ili je mozda meteor udario u Zemlju.. Jos nisam ustanovila… Juce u skoli Jovana I ja cekamo Masu na stepenicama I dolazi Jovana Cvetkovic I pozdravlja se s nama… Do pre dva dana kladim s da nije znala da postojimo (dobro.. znala je…) a sad kao da se poznajemo od rodjenja. Posle se LENA pozdravila sa nama… Da, da.. Inace ona je bila nesto ljuta jer je Jovana slikala Filipa, a on se njoj svidjao.. Ljubomora.. hehe… E da vam se pohvalim… U mom odeljenju svi koji uce nemacki, dobili su petice!! Svih nas 12… hihi.. A na nemacki ide 13. Samo Milica nije bila u skoli… E da.. Nasa ucionica je broj 13, na nemacki ide 13 ucenika… Freaky..
A ljudi.. Sva sam skapana.. Ne znam sta vise da vam prican.. Sa Jovanom nije bas dobro.. Malo bolje nego pre, ali nista mnogo bolje.. A nisam ja kriva.. Mislim, ja se stvarno truddim da sve bude kako treba ali… A valjda nam je tako sudjeno… Ne znam…

Nasla sam Gustavov poster I sad napokon imam celu seriju.. Jeeeeej!! Napokon.. Pre mi je umesto Gustava stojala Avril.. hihi… Savrsen spoj.. hihi… Sta da vam jos pricam… Ja mislila da cu vam napisati celu istoriju kad ono nema ni 10 reda… Sta se sve izdesavalo.. Samo sam ja pola zaboravila… Idem sad lagano da ucim muzicko… Sutra pita… Ljudi moji, volim vas jako puno kako I ne zamisljate!!!!!


Post je objavljen 06.11.2006. u 13:33 sati.