Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spriest

Marketing

Nova Prevara

Eto jutros, nakon sto sam zadnjim atomima odlucnosti uspio ugasiti wow i otvorit dokument sa Diodama da ucim malo za test, krenem gasit televiziju i na moju neizmjernu nesrecu naletim na emisiju Nova Lova.

Image Hosted by ImageShack.us

I naravno, ja kakav jesam vidim da je voditeljica komad, i idem vidit o cemu se radi. Na ekranu vidim 2 slike i od prve skuzim da je jedna razlicita od druge po jebenoj crti na glavi.
I mislim pa to bi vidio i jebeni daltonist, koji kurac se niko ne javlja. I ova teta drazi, povisuje nagradu na 700 kuna. I ja, neiskusan i blesav kakav jesam ne vjerujuci svojoj sreci uzimam mobitel u ruku i nazovem broj. Javi se naravno automat i veli cjena ovog poziva je 3 kn po minuti, pricekajte molim.
Ustrtaren da se neko ne javi prije mene vec mi se tresu noge u nadi, kadli opet automatska krava javi, aaaaaaaaaaah, bili ste tako blizu, pokusajte i nazovite ponovo.
Dobro, stisnem ja *100#, i opa , vidim gamad uzela 6 jebenih kuna, u nevjerici bacam mobitel na kravet kad ova voditeljica veli ajde, brzo, registrirajte se, i ja padnem na foru (imala je krasni prednji dio).
I blesav kakav jesam nazovem ponovo jer je ova prakticki rekla u cemu je jebena razlika.
I opet isti mutavi automat, uzmem mobitel, ugasim ga i bacim u zid ne vejrujuci da sam pao na tako jeftinu foru.
Prema tome, moja najiskrenija preporuka, gledajte to sranje, uzivajte u tome kako ova krava od voditeljice Vara i krade ljude stalno na iste fore i ne ponovite moju pogresku.


Post je objavljen 31.10.2006. u 11:01 sati.