Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Today is the first day of the rest of your life.

Eve sjedim na poslu i dosade ko u prici. Sef je ovaj tjedan na vacationu, a ja jos nemam listu brokera i klienata koje trebam zvati, tako da u stvari niti nemam sta raditi,pa lapinjam.

Ovaj vikend mi je nekako pobjegao, nisam apsolutno nista radio, a nisam stigo nista od planiranog napravit? Cak nisam niti na Halloween party otisao na koji sam bio pozvan prije mjesec dana! Not so Thriller night, sjedeci na kaucu i jedeci cips. Jedino sto sam radio je gledao film Departed koji je i 3. tjedan za redom jos uvijek drugi po gledanosti u Jamerike. Film je dobar, ali ne i odlican. Tolko sam se dobroga o njemu naslusao, nisam niti jednu losu kritiku procitao, i svaki moj prijatelj koji ga je vidio padao je u nesvijest. Mozda su mi bas i zato ocekivanja bila pre velika. Nisam se razocarao ili mislio da je film sranje, ali mislim da nije po Scorsesijevim standardima. Svi glumci su odlicni i u filmu se non-stop nesto dogada, no nije mi toliko intense kao njegovi ostali filmovi. Npr. nedavno sam ponovno gledao Casino, i 50 puta mi je bolji od Departed, a cak i Gangs mi se vise svida. Dakle nije da ne poznajem i ne postujem Martijev rad.
However, soundtrack je super kao i svaki soundtrack Martijevog filma.
Sinoc je na teliju bio American Beauty i ponovno sam se prisjetio kako je dobar. Potpuno zasluzeni Oscari za glavnog glumca i za film 1999. To je jedan od onih filmova koje te ostave na dupetu 10 minuta nakon sto zavrsi, a posto ga nisam gledao od kako je izasao, pola sam ga zaboravio, pa je bilo kao da ga nisam niti gledao.

Eto to je to. U cetvrtak sam u svom gymu vidio Don Cheadle-a za one koje prate moj celebrity sightings. Cujemo se, B
Smile! You're at Mr. Smiley's.


Post je objavljen 30.10.2006. u 00:18 sati.