Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/omegakuler

Marketing

Licemjerje

Jedna od najgorih ljudskih osobina. Definitivno. Iako bi sad mogao navesti stvarno pun kurac primjera, uključujući i sebe, ne mislim to napravit. Navest ću samo jedan - Crkva. Katolička fkors. Inaće nemam ništa protiv katoličantsva, jer i ja sam katolik, ali me Crkva živcira. Jebački. I ne želim da me se poistovjećuju s kvazi sotonističkim propalicama. Zato što to nisam i prezirem ih. I za razliku od njih argumentirano pljujem po Crkvi. Stoga, odjebite kvazi-sotonjare i nabodite se na obrnuti križ ili nešto. Počnimo s jednostavnim stvarima koje svi znaju kao npr. to što svećenici zagovaraju skromnost, a sami voze audi, ili mećku. Licemjerno? Ma kakvi. Nastavimo s malo složenijim primjerima, Crkva naime ne odobrava homoseksualizam i pedofiliju. A kolko su svećenika pedofili? I k tome još pederi. Pun kurac. Na koju foru takvim ljudima može biti dozvoljeno živjet u "Božjoj kući". Još ću navesti primjer rasizma. Crkva se naravno ekstremno protivi rasizmu. Zašto onda onaj crnac nije postao papa? Zasigurno njegova boja kože veze nema s tim.

Biblija mi također nekad malo ide na kurac. Zato što stvarno ima lovaćkih priča. Ne može mi čovjek razdvojit more da ga jebeš. Nema šanse. Ili pretvarati vodu u vino. Iako bi to bilo kul.
E, a sad povežimo Crkvu i Bibliju. Crkvino stajalište o incestu valjda svi znate. Tj. jednako je stajalištu svakog normalnog čovjeka. Ajmo sad malo analizirat Adama i Evu. (s obzirom da nisam pun kurac dugo čitao Bibliju, ako nešto pomiješam ili krivo napišem nemojte mi zamjerit)

Dakle, Bog stvori čovjeka prema svojoj slici, jelte. Nazove ga Adam. Da dotičnom Adamu ne bi bilo dosadno, Bog od njegovog rebra stvori ženu. Čekaj malo!? Žena nastala od fakin rebra!? To sigurno nije spolna diskriminacija. Uopće. Idemo dalje. Znači, Adam i Eva imali su 2 sina - Caina i onog drugog. E sad, nije mi jasno kako su nastali drugi ljudi, ako dva brata nisu... znači incest. Zajebano...

Evo, da ne bude skroz negativni post, pohvalit ću se kako sam danas ostvario prvi cilj otkako sam krenuo u teretanu (prije mjesec dana). Digao sam na benchu svoju težinu, odnosno 64 kile. I jebeno sam ponosan.

A sad odoh spavat jer sam jebački umoran.


Post je objavljen 30.10.2006. u 23:34 sati.