Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/satirijaza

Marketing

Nešto ide nekuda

I tako bijah jučer na turniru dungeonsa i dragonsa, al loše sam prošao. Ne bih o tome zašto, organizatori su se posuli pepelom po glavi zbog propusta, meni nije dovoljno, al u krajnjoj liniji, zabavio sam se i to mi je glavno. I poslije igrao dobru partiju rizika i družio se uz nostalgični razgovor sa bivšom. I lijepo mi je bilo. Toliko o tome.

Osnivam s dva prijatelja literarni kružok, u svrhu slaganja već postojećih kratkih priča u zbirku, pa da objavimo štogod. Dobri smo, k vragu, jedino što moje priče loše ispadnu na blogu, al zato su u kafani hit. Ono, upadne ti simpatični dugokosi brkonja (ja, jel'), nažica te cigaretu, a zauzvrat dobiješ kratku pričicu. Kafanski pisac, što ćeš... Al' tetama se sviđa, a to je glavno. Ako koga zanima, moj je mail garavidjavo@yahoo.com, javite se, pa vam pošaljem štogod duže od jedne stranice (al isto kratko).

Eh, da i tko zna šta to znači, ali uletio sam danas Seji iz Zabranjenog Pušenja na faksu i pročitao je jednu moju pričicu, možda mu se čak i svidila, ne bih znao reći. On je inventar u klubu na faksu, pa ga većina ljudi ne tretira kao celebritija, al on je meni pojam kao roker, tako da mi i takva sitnica nešto znači. Zapravo, ne znam bi li mi itko iz ex-yu i novije hrvatske scene toliko značio kao čitatelj koliko Sejo. Eto.

Za sada toliko, možda bude još štogod, have fun everyone :)

Post je objavljen 30.10.2006. u 15:34 sati.