Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/explode

Marketing

...ovaj naslov nije protiv muškaraca....:))

Bu.
Stigoh. Umorna sam ko pas...Ova tjedan se nikako nisam naspavala...Nikako...
Sinoć sam bila vani...Bilo je zakon...Neg šta...Bili smo u Concordu...E sad bi mogla napisati toliko toga, al previše bi bilo..Ugl, nasmijala sam se ko nikad u životu...Bila Anina sestra i frendica..U pčetku su puštali takvo sranje od muzike, al kasnije je došlo bolje doba..:))
Bilo je puno poznatih, kao i uvijek..Standardna ekipa... Sve je bilo super..atmosfera...ljudi, al kasnije pred fajrund..?? Ala, na šta je taj birc ličio...Strašno...Wc je bio poplavlje, školjka se začepila...:)) Lik se izbljuvo na sred Concorda...Ma fuj...Nalio se čovjek da to nije normalno...Samo onak ozađe iz wc, stoji, gleda u jednu točku, i samo ga zanese, i razbije se...Ma strašno..Bili neki Makedonci, Albanci...šta ja znam...Lik meni dođe i kaže nešto na tom svom jeziku, ja onak buljim u njega i pokazujem da ne razumijem...On mene nešto ispituje, priča a ja se samo smijem...Mislim kak ne bi..? Smiješan je, a još neki jezik tamo...Ma...
Srela sam Rolija...Ma to vam je zbunjen čovjek do daske...Mislim nisam ga dugo vidjela, pa mi došao sad na pamet da ga spomenem...Biljar sam igrala nakon dugog vremena, i ništa mi nije išlo...Ovi sa strane stoje i smiju mi se...Ma samo dajte...Nasmijala sam se s Anom svemu tamo...Još smo sjele na prolaz, i svi prolaze kraj nas...A naravno nitko ne prođe, a da ne pozdravi..A ova Petrinja je stvarno velik grad, tak da se nitko ne zna s nikim ..Mislim ono..
Nemam pojma do kad smo bile, samo znam da nam je poslužilo pomicanje vremena...Imale smo sat više...Hhahha...
Ugl..Sad bi mogla još pisat, al ne da mi se više..Neš mi mob sere, neće mi poslat poruku...Ne znam šta mu je...
Bila sam na instrukcijama, ništa ne kužim , a opet kužim...Ma...Zaboli me...
Idem sad, stvarno mi se ne da pisat, ne mogu vjerovat...
Pozdrav...

Post je objavljen 29.10.2006. u 22:13 sati.