Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

Nabaso na kobaso!

-Bio sam napisao jučer post s ovim naslovom, al mi se nie pojavio neznam zašto..
-Đina Sretan rođendan! Sve najboljše
-Juče je bila fFešta kod J[os(uki)ip]a* pa još malo po Lovranu okolo.. >XbaX< (x) >XreX< je triumfirao u okruženju maloljetnih drugarica cure spomenute u drugoj natuknici. Niste smjeli pušit u stanu! Pizde
*čitai samo jednu zagradu (2 rješenja)
-moram se požalit kako su sve curice poslie otrčale za svoim zavodnikom koi se i iedini trudio oko njih. ful sam ljubomoran, kifla mi gori od ljubomore i oči mi krvare brzinom puha koi šprinta na bicikli sa 1 i pol kotačom (točkom).
-Gdie i što se sve događalo vam neću reć jer je previše vulgarno i nie za mlađe od osamnaest, žao mie... Ako stvarno želite ćut tu dugu priču ostavite u komentarima svoi glas (DA) i liepo se potpišite.
+Evo i jedan plus da ne budu sve neki minusići
-Još jedan minus, onako bezveze napisan
-Ako želite biti Lovranski idiJot sa J nazovite odmah, na bilo koi broj, samo ne na moj jer me NEzanima! naglašavam ne
-Evo ko se stvarnoo potrudi da ostavi neki lijepi komentar biti će nagrađen. <--- posebna ponuda
-Šime vrati nam se, nedostaješ svojoj mami!
MaLa GorUća KifLa spešl edišn
Gogo se je jutros probudio i ugledao je na trbuhu slona, uopće se nije zapitao što se sad desilo ili bilo koje drugo glupo pitanje većga je samo promatrao svojim plavim očima i njušio okolinu. Slon je bio već jako star i umoran imao je negdje 40, 50 maramica, nisam točno siguran. Slon je volio nenadano se pojaviti na tuđem trbuhu. Nie shvaćao slobodu izbora, demokraciju niti slobodnu državu. Onih 40, 50 maramica je uvijek imao uz sebe za potrebu svakog mladog majmuna koji hoće obrisat svoju crvenu guzicu. Ali crvene guzice nikada nije bilo.. Tako su se do jednog dana nakotile maramice, te ih je bilo čak i još više i VIŠE I VIŠEEEE!!!
Vratimo se na Gogota. Gogo je zbog pritiska težine slona na njegovo krhko tjelešce - POGINUO. Dobro sad krenimo dalje, jedna maramica od onih 40, 50 i još više i VIŠE I VIŠEEEE!!! maramica je pobjegla od slona jer je njome obrisao guzicu i to svoju. Ta maramica onako uprljana govnima bježala je po cijelome svijetu dok nakon jako mnogo vremena provedenih u bjegu, siromaštvu, apstinenciji od seksa i tuzi nije shvatila da ju slon uopće ne lovi nit ne traži već ga potpuno boli kurac. Ali bilo je kasno jer maramica je bila na samrti. Jest da je ovo tužna priča i mislite da nema veze s naslovom ali sad ćemo doć i do tog djela. Dakle maramica na samrti:: polako je umirala ostavljajući tragove boli na duši mnogih drugih maramica diljem svemira. Znate, svemir je jako velik, i jako mnogo maramica postoji, ali niti jedna nije tako glupo završila poput ove koja je bila dvaput iskorištena. Kako je umrla? Ovako pokušajte ovo prvo prožitat bez zagrada, pa sa zagradama tako da vam što lakše i ljepše dočaram misao- Nakon što je došla na jedno mjesto (WC) ugledala je jarku bijelu blješteću svijetlost (Štedna žarulja na stropu) i ruku koja izlazi iz svjetlosti i seže prema maramici (ruka nekog tipa). Maramica se prepustila ruci te pošla u visine, tada je osjetila lagani pritisak jer vrata se nisu otvarala...(tip je brisao guzicu) I onda je počela padati i padati te je srela sotonu (govno je još uvijek plivalo u vodi pa je pala kod njega). Sotona ju je odveo sve dublje u nepovrat! (tip je pustio vodu)
Tip je s olakšanjem napustio prostoriju (čistilište) i napisao priću "MaLa GorUća KifLa"
I što vama sad govori da mi nismo samo obične maramice koje će jednoga dana isto tako završiti?
-Decs ol folks!
DAITE DA ČUIEMO!! ::ostavite komentare

Post je objavljen 29.10.2006. u 15:11 sati.