Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

VELEŽ - ZRINJSKI 2:1

Prvenstvena utakmica između Veleža i Zrinjskog odigrana u Vrapčićima završila je pobjedom domaćina od 2:1.Po izuzetno lijepom vremenu utakmici je prisustvovalo oko 4500 domaćih i oko 400 gostujućih navijača Ultrasa.
Zbog predostrožnosti Ultrasi su zadržani i dovedeni na stadion u Vrapčićima u 8 minuti susreta i smjestili se na za njih predviđenu tribinu. Veliki broj policajaca bio je jamac da će ova utakmica ipak proći bez incidenata i mora se odati priznanje policiji na uspješnoj organizaciji.

Zrinjski je krenuo u ovoj postavi:

Mitrović - Vidić, Prodanović, I. Džidić - Nikolić, Landeka, Žižović, Žuržinov, Smajić - Matko, Diarra. Prvu prilku imao je Diarra u 5 minuti susreta ali njegov šut je otišao preko gola. Zrinjski je sve do 20 minute imao i terensku prednost, ali tada domaćini preuzimaju igru i izvode nekoliko opasnih napada, a Mitrović čudesno brani.

Rezultat se nije mijenjao sve do 42 minuta kada Kajtaz postiže gol za vodstvo domaćina. Sa tim rezultatom se odlazi i na odmor.

U drugom poluvremenu umjesto ozlijeđenog Smajića ulazi Đurić, i Zrinjski kreće ka izjendačenju. Opet Zrinjski ima više od igre a domaćini prijete iz kontra napada.Moramo spomenuti 60 minut kada slabi sudac Panić ne svira očiti jedanaesterac nakon prekršaja nad Matkom.

Prodanović napušta igru a ulazi Joldić i Zrinjski je sve više napadaćki orijentiran.Ultrase izvode sa stadiona desetak minuta prije kraja utakmice i ispraćaju kući. Još je do kraja umjesto Vidića ušao Kordić i ta napadačka igra se isplatila u 89 minuti kada Joldić pogađa za izjednačenje 1:1.

Nažalost sreća Plemića je kratko trajala jer u sudačkoj nadoknadi Obad postigao gol za veliko slavlje domaćina. Moram istaći da je golu predhodio prekršaj koji je vidio samo sudac Panić.

Na kraju moram pohvaliti Ultrase koji su se ipak unatoč svim pritiscima i smicalicama pojavili u Vrapčićima i bodrili svoj klub glasno i pošteno. Čestitke i igračima na hrabroj i poštenoj borbi.Na suca Panića ne treba trošiti riječi, jer ovom mafijašu nije prvi put da ošteti Zrinjskog.

Još jedna pohvala osiguranju utakmice koje je bilo na zavidnom nivou.


zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
foto:rezo

Više slika možete pogledati OVDJE


Post je objavljen 29.10.2006. u 00:41 sati.