Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drcypher

Marketing

Kuda danas?

Bogme, prošlo je neko vrijeme kako nisam stisnio ni slovo na tipkovnici...
Trebalo mi je odmora... svježine, malo prazne glave... zapravo onoga što bi godišnji odmor trebao biti- odmor!

Nekako u međuvremenu sam zamoljen da za jedan portal malo prokomentiram noćni život, izlaske i slično u gradu Vukovaru... al nikako da sjednem i nešto konkretno napišem. Možda je razlog što nisam pravo niti izašao niti okusio ovaj noćni život već neko vrijeme?!

Al eto, nisam bio lijen i odlućio sam ipak izvući njušku malo van i vidjeti što se događa po gradu... no ajmo redom...

dan izlaska- subota
vrijeme - nemam pojma, mislim čak i nebitno...
lokacija - razno

Uglavnom... krenuli smo od samog popodneva...
Imao sam goste iz Zagreba (novopečene kumove) pa smo odlućili malo prozujati kroz ovaj grad. Krenuli smo od meni nekako najmilijeg Filip Morisa kod zgrada u B.Naselju. Zapravo, ja i kum smo sami krenuli bez kume... onak da se malo izlajemo ko dvije babe tračare. Odabrao sam Moris kao lokaciju jer:
a) radila im zgodna konobarica- nemogu si pomoć, al ak je posluga oku primamljiva, normalno da ću se duže negdje zadržati
b) ugodna mi je atmosfera- ugodne stolice za zavaliti se, poznata lica...
c) nema narodnjaka - nemogu organski izdržati ovo trendy ludilo koje je obuzelo mladež. Mislim ono... "režem vene, srce mi se raspada" i ostala sranja uz zavijanje pjevaća i pjevaljki iz lokalne birtije- nisu moj đir. Radije volim mjuzu gdje ima dobar beat koji te pokrene, pa ćak i na nesvjesno mrdanje nogom.

Kako se noć spuštala, tako se i kuma priključila. Normala uz ovakvo novčano stanje, odlučili smo laganini preskočiti obilazak kafića i odma se uputiti u kvazi disco club Quo Vadis. Vukovarci znaju o ćemu je rijeć. Lokal koji je hibridno sastavljen od tri floor-a - narodnjačkog, techno i hip hop floor-a...

No, izgleda da smo uletili malkice prerano jer još nije bilo puno ljudi. Vjerovatno su se zadržali u lokalu Tao u centru grada zbog nastupa nekoga (ubi me ak se sjećam koga). No, u svakom slučaju, smjestili smo se na balkon iznad techno floor-a. Odandje puca pogled na podij i ulaz. Super mjesto za samo bacati oko i pratiti rulju. Ono što nas je zaista fasciniralo je kretanje ljudskih masa- ulaz, odmah lijevo na narodnjake, malo se pokazati, pa malo do techno floor-a stojati uz rub podija pa možda se i spuste do hip hop podija.

Ono što je bilo zanimljivo je općenita nezainteresiranost ljudi. Slabo su ljudi plesali, lokalni wannabe gangsteri s hlačama po 8 puta većim brojevima stoje u kutu i šacuju oko sebe, par manekena odmjerava cure, cure u dopićnjacima ulaze cvokoćući od zime... al niko ne pleše?!

Uz općeprihvaćenu nezainteresiranost rulje, i mi smo se osjećali pomalo dosadno i zastarjelo pa smo odlućili kući...

Ipak na kraju uz dobar film i društvo... više smo se zabavili kod kuće...
No, sve ovo je bilo prije par subota... a danas je opet jedna...

odoh vidit da li se što u međuvremeno pomijenilo ;)

Post je objavljen 28.10.2006. u 19:03 sati.