Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2nice4u

Marketing

MATURALAC

Evo u posljednje vrijeme glavna tema u razredu je maturalac.
Sve se svodi na dvije zemlje(čitaj:Španjolsku i Grčku) no to i nebi bio tolki problem da smo mi donekle složni što se tiće toga.
Sad mi nakon par sati srz-a napravili glasovanje između te dvije zemlje i naravno Španjolska je pobrala večinu. I tak raska dopeljala lika iz agencije da on nama prezentira Španjoslku i sad odjednom Španjolska je PREskupa i opet neki teraju Grčku. Razlika u cijenama između Grčke i Španjolske se vrti oko 500kn. FKt ne znam kaj bi rekla no onak na svu tu temu meni misli odplove na maturalac iz osnovnjaka.

Bilo je to davne 2000 i neke. Bili smo svi spremni na polazak na otok Korčulu. Hotel je bio prve klase ni više ni manje nego Bon Repos***.
Društvo ma kolko bilo također podjeljeno al bilo je bolje nego sada. Sječam se kako smo se zafrkavali na tom putovanju, kako smo se cerili prije kad nam je raska rekla da ćemo morat bit u krevetu u 21h..ma uglavnom bilo je fenomenalno, profesori su bili mrak. Ovim putem ih i pozdravljam(Micho, Zuja, Neveščanin). Eh to su bili ti dani. Jučer sjedim malo sa frendicom na kavi i onak se zafrkavamo što se tiće toga. Sječam se jedno jutro Katarina i ja smo zaspale i naravno prespavale doručak. No ekipa se sjetila nas probudit tek poslje doručka kad su svi bili u busu spremni za obilazak skužili oni da nas nema...baš su frendovi.wink

I tak, bili su to dani. Sad gledam slike sa maturalca...pa ajde mi recite kako zaboraviti ove komade:



A tek ove lijepe djevojke...



Kako smo svi bili malji...daj nam poglete te facice...ajme, izgorene....kad se sjetim.

A sad ovaj maturalac...o njemu ćemo kad dojde...(ak dojde)

Post je objavljen 28.10.2006. u 16:05 sati.