Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idemousparuge

Marketing

Laxativi



Hm...dakle...kako uopće započeti? Naravno da objašnjenje o upotrebi proizvoda nije potrebno, no ipak evo stručne definicije: Laksativi (laksansi) jesu lijekovi za liječenje zatvora stolice.
Zatvor stolice (opstipacija, konstipacija) je stanje u kojemu osoba ima neugodno ili rijetko pražnjenje crijeva.
Tako znači. S obzirom na činjenicu da vrlo rijetko posjećujem wc(veseli centar) zbog obavljanja velike nužde, dok neki to rade i po nekoliko puta dnevno(ah, kako im samo zavidim!!)posegnula sam za raznim pomagalima koji pospješuju funkciju probavnog sustava ali nakon određenog vremena mi je valjda organizam postao imun i ti su proizvodi izgubili svoja svojstva. Prvo je dovoljna bila šalica kave, odnosno bijele kave ako ćemo baš točno, znači vrlo mala količina kave, ali s vremenom to nije više djelovalo.
Pokušala sam i s konzumacijom onih LGG, probiotik, bioaktiv i šta ja znam kakvih sve ne jogurta ali to je bilo potpuno bezuspješno.
Tada sam, sva sretna, pronašla osobu sa sebi sličnim, zapravo istim problemom i ta mi je osoba preporučila neki biljni čaj koji, moram priznat ima vrlo jak efekt na gastro-intestinalni sustav. Naime popije se navečer, pola sata prije odlaska na počinak(jebote koja jebena riječ!!!) i ujutro....crnački rečeno, sereš ko lud!!! Image Hosted by ImageShack.us
Taj je preparat dosta vremena funkcionirao, ali očito se organizam naviknuo i na to, tako da nije više bilo jutarnjeg sranja baš svaki put.
Očajna, opet sam se polažila već spomenutoj osobi, koja mi je obećala kupiti laksativne tabletice čim prvi put ode u Trst jer se u republici hrvatskoj takav preparat ne proizvodi. Odnosno ne baš
TAJ preparat, a s obzirom da mi je već jednom bio pomogao isti čaj koji je koristila gore navedena osoba, htjela sam da mi kupi slavne tabletice.
I uistinu sam bila uzbuđena kad su tabletice stigle, a imala sam i zašto. Zasad daju savršene rezultate. Kutijica sadrži 100 malih, zelenih, nevjerojatno smrdljivih(ali unčikovitih) bombončića, «navečer prije spavanja uzmite 1 do 3 tablete» kaže uputstvo, i... «čekajte učinak ujutro,ili tijekom slijedećeg dana», dodajem ja.
Dobro je da ih ima tako puno. Dugo će trajat. Uzimam ih samo kad osjetim prijeku potrebu. Kako ne bi stvorila ovisnost i navikavanje organizma na njih pa da ni to više ne djeluje!!!
Eto toliko o mojim crijevnim (ne)funkcijama i laksativnim sredstvima.
Imate probavnih smetnji? Muče vas slični problemi??
Bez ustručavanja mi se obratite i nadam se da će vam moja preporuka pomoći.


by:anorexia


Post je objavljen 28.10.2006. u 16:06 sati.