Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bex28

Marketing

U vezi uređivanja bloga

Baš kako je Wilim pitao (pa vječno začepio) i dobio odgovor:
LJUDI IZ 8. B RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE ĐURE DEŽELIĆA U IVANIĆ GRADU MOGU POMOĆI U IZGRADNJI, ODRŽAVANJU I UREĐIVANJU OVOG BLOGA AKO ŽELE.
Gecane, ako hoćeš možeš napraviti banner za OVAJ BLOG, napravi ga, reci mi da ti dam korisničko ime i lozinku i stavi ga. Isto vrijedi i za pozadinu.
UPOZORENJA:
-->Ako tražite ime i lozinku samo da biste stavili neku pozadinu s gaduradizajna ili sličnih stranica, zaboravite. Ovaj blog može imati neku pozadinu sa slikama RAZREDA, ŠKOLE ILI UČENIKA, ili jednostavno jedan OBIČAN background, ali ne i neke pozadine kao gay-pride, cvjetiće i peaceve (sve sam to vidjela - postoji čak i gay pride dizajn).
-->Ako ste dobili ime i lozinku te su oni procurili u javnost pa sad svaka šuša piše šta hoće ili ostavlja komentare pod imenom ovog bloga, "you're in some deep $#|T" tj. nadrapao/la si. Recimo samo da bi se za tu scenu (da je snimana) koristio natpis: "Zbog prevelika i izrazito okrutna nasilja u sceni, nije nam dopušteno puštati je u javnosti."
--> Samo članovi ovog razreda imaju pravo sudjelovati u izradi bloga.
--> U slučaju da netko tko nije u razredu želi sudjelovati u izradi stranice, prvo ćemo pitati sve bloggere 8. b razreda za dopuštenje.


Post je objavljen 29.10.2006. u 14:37 sati.