Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenofmagic

Marketing

KO JE REKO DA SE OSJEĆAJIMA NE MOŽE GOSPODARITI!!!!!???? .....e pa može.... Ipak, osjećaji su naši i to što ih ja puštam da ponekad pretjeraju to je njihov problem. ALI srce mi postaje prijateLJ. Kao u ostalom i večina ljudi što me okružuju. =)

JA sam veoma zaista doista uistinu stvarno jako jebeno jebozovno pametno i glupo SRETNA!!! Zekky i Alex su skupa i ful mi je drago zbog toga i želim da zauvijek uvijek do kraja svog života uvijek i zauvijek ostanu skupa (hehehehehehehehehehehehehehehe)

Opet se smijem (hIHhIhIHhhIHihIh) i to je pre jebozovno i baš sam sad bila sa ENERGY ANGELS odnosno CARICAMA kod tehne jer više ne možemo bit kod klupice jer je PRETAPIIIIIJA a to nije jebozovno, ne - nee...I tako naravno zaebancija do bola s nama uvijek neš novo, pišade teške, dečki to nikad neće razumjeti! I onda dopale Šabić i Bičak i ne dkuže nas, a čueš Šabića: "Oprostite, imate možda cigaru?" A mi smo umrle od smijeha jebote valjale smo se tamo ja i Zekky, i onda su skužili da smo to mi... Ej ma ne još poslje s njima koa pišaaadaaaa..... Ma kompa sve samo da ne budem doleeeee...HANA I ZEKKY CARICE majke mi nema do vas!!!

E da moram si nabavit život.Idemo jednu uobičaenu subotu ja zekky i nika po prvomajskoj i gledamo izloge navečer ok nekih 10 o po. Zaključujemo da si moramo nabavit život. I idemo mi tako, zaključujemo da će naš dečko kad nas prevari izgleat ko ona lutka bez glave u no stressu. Idemo mi dalje i zaključujemo da nas mačke gledaju s prozora. Idemo mi dalje i završimo u vivi i tamo opet rikavamo od smijeha jer ipak, žene trebaju SEX a štapovi su premali... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

bolesno.

Stanje u ekipi prebolesno.
Nije jebozovno.
Užasna iritatantna tapija.
Dosada.
Neobješnjena glupost.
Sarkastična zaebancija.
Ukupno gledano,
zaključujem da tražim prijetalje drugdje jer ovdje je sve prenapušeno.
A ne daju da dimim i ja.
Posebno jedna osoba koja me izbaci iz takta svojim smijehom.
A moram još puno palente jesti da bi mogla dimiti s njima.
JOOOOOjjoOjOOoJoJoOoOOjooJOjoOJ!!!!!

Moja jebozovna nona voli čokolino i ne zanima dal ću dobiti grotu u glavu ako to kažem jer ionako mi stalno prijete da će me istuč pa to nikad ne naprave.Skužila sam da previše para trošim na mobitelu. Stari mi plaća bon 35 kn tjedno što mi kupi u ponedjeljak al u srijedu sam na 5 kn. užas. A kad se ja volim dopisivati sa dotičnim osobama. HEHAHHEHHHAHEHHAHHEHHAHHE
Dakle o čemu sam počela... Da... o jebozovnoj školi... naravno dobit ćemo našeg razrednika natrag a za to vrijeme non stop radimo neka nova sranja, cijela zbornica sere po nama i misle da mi to nećemo saznat, a oni već planiraju da nes premjeste u učionicu kod ravnatelja jer previše riskiraju kad smo dole.
Profesori si zakon i mislim da ćemo puno toga od njih naučit. Sve je to relativno ali i jebozovno. Da se zna. Naravno, žene trebaju sex i HAPPY rula.

Ako vas u školi pitaju zašto se ponašate kao dijete i grickate olovku, slobodno recite da ste jednostavno gladni i krenite srat o premalom velikom odmoru. Ne mogu vam niš, slijedite naš primjer. Cerekajte se i istovremeno plačite kao mi na talijanskom. profesor će poludjeti i izgubiti se. Najbolja zabava ako morate biti u razredu a profesora nema je gađanje ploče lopticom skočicom. Sjedite svi na mjestima i ne čudite se ako neko pokupi pun tir u glavu. ma mladi smo mi. Poslje izbrojite otiske loptice na ploči. I da, naravno, pokradite dučan preko puta škole, a kad idući dan čujete kako prodavačica priča kako su joj pokrali 600 kn, razmislite kako je sve to stalo u samo jednu torbu i divite se sami sebi.

Što se tiče ljubavi, čekam dan kad ću upoznati visokog tajanstvenog naravno JEBOZOVNOG fraera s jebozovnim plavim očima i crnom razbarušenom kosom. ===> FANTASIE<===

A da. Baš sam sad pričala s jednim preisfuranim frendom i pomagala sam mu o odluci koju da poruku pošalje svojoj curi. Nekoliko smo ih iskomentirali ali mislim da se na kraju odlučio za ovu:

"kad noć se spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac šaljem svoj, nek poljubac stigne gdje ne mogu ja i tiho ti šapne: mislim na tebe malena"

Toliko sam se raznježila da sam čak posmislila da ŽELIM dečka u pravom smislu te riječi. Ali Pula je taaaaako PUNA života da ću ga sigurno vrlo brzo naći (????????!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?)
===>FANTASIE<===

I evo, kraj s krajem nekako vežem i pokušavam shvatiti gdje sam ja tratila cijelo svoje vrijeme dok su ostali razmišljali ša će sa životom. Mah.

POzdravljam ZEKKY. - - - carica i legenda.
HANU _ - - - carica i legenda
CIJELU ekipu iz škole, KLARICHICU ZOMBIJIČICU, cijeli 1.a razred, naravno 1.b, 1.d i NIKU D DEBILA šalim se NIKU D KRALJICU!!!!!!!!!!

Nikad neću shavtiti ša se to događa s jednom osobom moja mi je prije bila preOK frend al definitivno me nije me mogo više razočarat nego ša je. Pozzam osobu koja me svojim smijanjem izbacuje iz takta. POzzam osobu koju volim zvati drolja s vidikovca, ali svejedno znate kakvi su bratsko - sestrinski odnosi =) Kod te osobe je moj JAGODIČIN kondom ali mislim da će ga ta osoba pametno iskoristit =)Ne smiješ se uvrijedit jer je ZAEBANCIJA.
pOZZAM jednog cara kojem čitam misli ali ja i on nikad ne mislimo isto. PozzaM cijeli bivši M.T.P. i PeNhoUsIcU, a pozzAm i bivši M.T.Đ. nije bilo bolje ekipe od nas, MAJKE MI MTĐ!!!!!
PozZam osobu s kojom se moram oženit da bi imo dva iz mehanike, a POZZAM i njegovu kumu koja je najveća legenda i carica i spaljena ljepotica i sve najbolje a pozzam i njenog dečka.

Sve vas JEBOZOVNO pozdravljam i zapamtite: uvijek budite JEBOZOVNI jer će vam to pomoć da si nabavite život. Ako vam to ne uspije, slijedite zekkin primejr. Nabavite si kučku.

Hvala, doviđenja. Lana

Post je objavljen 27.10.2006. u 23:11 sati.