Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

1,2,3

1. Prošle godine, išao sam na Psunj, zbog diplomskoga. Sakupljao sam s asistentom plodove rijetkih voćkarica po šumama. Neki je dan, asistent ponovno tamo otišao i iznenadio se, kad je vidio, da taj prostor razminiravaju. Baš su našli mine, pod jednim drvetom, kraj kojeg smo mi bili. Baš krasno!!!

2. U autobusu, jedan dečko, grozno je psovao užasne psovke, gotovo svakih deset sekundi, kada je otvorio usta. Njemu su to poštapalice i on vjerojatno, nije više ni svjestan, da psuje. U mojoj zgradi, živio je jedan djed, samac, nikada se nije ženio, bio je iz jako brojne obitelji, ali gotovo, da su ga svi ostavili, sa skoro svima se posvadjao i nije imao s kime razgovarati. Gotovo svako jutro, ustajao je u 6, otišao na hodnik i pola sata psovao najgore psovke. I tako iz dana u dan. Nedavno je otišao u starački dom. U susjedstvu, jedna stara gospođa, često se napije, izađe na balkon i po pola sata - sat vremena, histerično psuje, a djeca je provociraju pa psuje još više.
Pitanje je : “Što to ima u ljudima tužno?” Što se to događa u njihovim dušama, da satima mogu psovati najgore psovke? Da li se radi o neriješenim problemima, duševnoj bolesti, kroničnom nedostatku kulture ili je zlo ušlo u njih, više nemaju kontrolu nad sobom i nisu svjesni što čine?

3. Zanimljiv je fenomen, da osobe ženskog spola, gotovo nikada ne kažu osobama muškoga spola u čemu su pogriješili i što bi mogli popraviti. Npr. uzmimo da neki dečko ne zna s curama, ne razumije ih i uvijek uprska stvari. Nijedna cura neće mu reći : «Učinio si loše to i to. Ja ne mogu biti s tobom, kad se tako ponašaš. Trebaš to promijeniti. “ Umjesto toga, cura odmagli bez riječi. Taj dečko nije naučio lekciju, on će istu grešku, ponoviti s drugom curom, s trećom, s osmom, jer su sve one odmaglile bez riječi, a on nema pojma što čini loše i u čemu je problem. Stoga, cure, žene, bake, slijedeći put, kada dečko, muškarac ili djed, učini nešto što je vama neprihvatljivo, jasno mu to objasnite i dajte do znanja. Tako on više neću tu grešku nikada više ponoviti i učinile ste veliku uslugu njemu, sebi i svim ostalim ženama, koje će u budućnosti, stupiti s njim u kontakt.
p.s . Nisam ništa loše doživio s curama u zadnje vrijeme, jedan drugi dečko je spomenuo ovo na netu, a ja sam još malo nadopunio


Post je objavljen 27.10.2006. u 22:41 sati.