Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 118.

Ovaj put nis zaboravil. Evo ga, tu je. Pak lepo zgledi. Razbacano kamenje, a je črni je med belima, kak kost v grlu. Jel zbilja tak? Poglečte dobro, progruntajte i bute valda vidli o čemu se dela. Črni pak prvi meče kamen i to svoj črni i onda beli i tak po redu sve dok obadva vidiju da se dalje ne treba metati. To je obično onda, kad se ni jenom ne splati metati kamen. Da,da, stvarno. Tak je to v toj igro, samo kaj puno njih ne vidi da ak igraju im se ne splati, pa kak sumanuti mečeju kamenje, kaj da bu ih to kamenje spasilo. Tak je to i v živlenju. Puno put se ne splati niš dirati ni pričati. Je, al skor cnavek niko neće da bi onaj drugi bil poklopec, pa teraju mak na konec. Na kraju se pokefaju i svi posle vidiju da to ni ni trebalo.Tak ljudi i ratove delaju. Ja sam rekel prije xy godina, da rata nebi ni bilo, da su igrači goa bili na mestu političarih. Ma ko bi igrače tam del. Decu, da ne velim. Od svega na svetu najviše je bedastočih. Kaj se more, kad oni kaj vlečeju konce, misliju da tak treba. Morti se to njim splati, al baš ih briga kaj drugi nadrapaju. Bogek dragi, pak sam se zalaufal. Pa je ovo blog za go. Ma, dobro, naj ostane. Ionak retko ko to čita. Nek, ajmo na problem. Mislim rešavati ga.
Danas navečer je okupljanje u Belot-klubu 'Velebit' na Jelačić platzu (veža pored knjižare). Se počne od 19 vur, pa do oko 22 vure. Tam morete dojti videtui kak se igra i naučiti igrati. Buju vam dečki rado pokazali kak se to dela. Samo pitajte. Najte se sramiti. Z sramom nete nikam došli. Ja sam se kak mali sramil i vite kaj je zmene nastalo. Igram go i pišem blog. Ni biznisa, ni ženskih, ni ko zna kaj. Bi čovek rekel siroti. Da ak ga uopće i primeti.
Sutra v Gorici u Zagrebačkoj 90 v Centru za odgoj i obrazovanje bumo kak obično igrali naš vikend-turnir. Počnemo v 10:30. Pristup igri i gledanju je zabadaf. More dojti ko hoće.
Štel bi reči da s v Koreji igra u gradu Jeonju City
The 1th Korea Prime Minister Cup – International Baduk Championship.
Samo da velim da je baduk korejski naziv za go. Igra se u 8 rundi. Imam informaciju o završetku, ali nemam vremena sve to urediti za post sada. Nas je predstavljal naš prvak Zoran Mutabžija 5. dan. Prvih pet mesta su zeli nakon tih osam rundi

1.Dong Ha U 7. dan Korea sa 7 pobjeda
2. Yu Qing HU 7. dan Kina 7 pobjeda
3. Yong Duck NOH 5. dan Filipini 6 pobjeda
4. Satoshi HIRAOKA 8. dan Japan 6 pobjeda
5. Yongfei GE 7. dan Canada 5 pobjeda
itd.
Sudjelovalo je 66 natjecatelja iz isto toliko zemalja. Naš Zoran Mutabžija je zauzeo 27. mjesto što je vrijedan rezultat.
Tak da i vi to vidite iz prve ruke. Detaljnije obavijesti možete naći na linku:
http://cooperate.cyberoro.com/2006_amateur/e_swiss.asp
Lepi pozdrav bl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 27.10.2006. u 13:54 sati.