Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4evau

Marketing

Dear diary...

Za početak jedan smijeh svim ljudima dobre volje...

Ko bi reko da ću ja pisat happy posteke tu? Bila sam uvjerena da je ovo moj mali web dnevnik u kojem ću reći sve što me muči... ali nisam ja kriva šta sam sretna!! I sad ispada da je moj pravi blog depresivniji od ovog. Al ko ga je, glavno da je meni srčeko na mjestu. Ovdje ću bez problema pisati sve što me guši, baš zakoon! Tak sam happy... volim sve oko sebe...

Zapravo, ne!

Al nema veze... jooj, a baš volim ovaj blog. Tak je cakani smijeh
A ne ko onaj moj, bljaaak! Baš je onak neki darky, ne svđa mi se više... nije mi ga ni gušt pisat... Ma ovo je od sad moj fancy blog, moj mali šareni kutak kojem sve mogu reč:)

Ako sam nekom dosadna ne mora me ni čitat. Ja sam sretna i ne želim si to pokvarit.

A jedino šta trenutno ne valja je ona-ta... ma fuj!! Gadna je, nevrijedno spomena. Upropaštava tuđu sreću. Ona je najobičniji emocionalni vampir. Jede meni drage stvari samo da me upropasti. Ali nejde to samo tako dušo, ne, ne! Ja imam svog blentu kojeg volim i nas ništa neće razdvojit. I jednom ćemo joj dokazat da smo uspjele, da imamo jedna drugu i ništa nam ne može. A i kad mi dođe moje malo pojačanje. Moja najslađa i najljpša bubica koja mi toliko fali. E, onda će gospođica Ja Sam Najgadnija Osoba Na Svijetu vidjet kome se ona suprostavila, weeee!!

Dobro uvijek pobjedi... makar nam se to možda tako i ne čini...

Post je objavljen 27.10.2006. u 12:45 sati.