Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/appliedgogo

Marketing

GoGo#2

November Paynter
„Encore“, „Coming Up“
18 h, utorak, 14. 11. 2006. projekcija i prezentacija
MM centar


November Paynter pozvana je da predstavi projekt “Encore”, kolekciju umjetničkih radova na vinilu (gramofonskim pločama). Za Zagreb November je predložila da kompilira svoju kolekciju ploča fokusirajući se ponajviše na britanske umjetnike. Neki od umjetnika koji će biti predstavljeni su: Pavel Buchler, Dan Fox (iz Skill Seven Stamina Twelve), Klaus Weber and Laurence Lane.
Predstavljen će biti i video program “Coming Up”, koji je kurirala. Video program sabire video radove umjetnika koji rade na polju muzičkog videa ili u muzičkoj industriji. Među ostalima, bit će prikazani radovi umjetnika: 'Icelandic Love Corporation' Mark Leckey, Tobias Bernstrupa.
November će govoriti o svojoj kuratorskoj praksi i o britanskoj umjetničkoj sceni na kojoj je aktualno interdisciplinarno prožimanje zvuka, muzike , i likovnosti.

November Paynter je malda Britanska kuratorica pri Platformi Garanti Centra za Suvremenu umjetnost u Istanbulu. Godine 2004 dobila je nagradu za najboljeg mladog kuratora u Bergamu, a 2005. je bila asistent kuratora 9. Internacionalnog Istanbulskog bijenala.


Post je objavljen 27.10.2006. u 01:58 sati.