Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Čitatelji odlučuju this time...

Radna akcija se nastavlja, Pepeljuga is back in action. Nastavljam s postovima iako sam reko sam sebi da ne idem dalje dok mi se netko od kolega ne pojavi na blogu. Problem je što od dvije osobe kojima sam reko jedna nema kod kuće Internet, a druga me sustavno ignorira i čak mi odbija dati adresu svog bloga. Dobro, dobro... Miško: pod hitno zbavi konekciju i „prisiši se na informacije“, da citiram Miss Diluted. A ti, Ifka, ne pojaviš li se za par dana, dolazim s nožima i pravim roštilj. Pričo sam ti o noćnoj mori? E pa ne bi htjela imat drugu glavnu ulogu u njoj, jel da?

Noćas neću plakat ja,
Jer tuga je slaba utjeha,
Kad moram dalje sad, bez vas...
A ja, više nemam sna,
I pusti da vjerujem u ljubav za kraj,
Jer znam, još ima nade za nas...


Ah, dosta, još će me uhvatit manično-nostalgična depresija a to nije dobro. Inače, nekidan smo jedan prijatelj, već spomenuta Ifka i ja sjedili otprilike dva sata pred Fizičkim odsjekom PMF-a i smišljali podle viceve na račun fizičara. Nije nam se žurilo jer smo slijedeći praktikum imali tek za nekih 4 sata. I tako, jeste li znali koliko je biologičara (novokovanica) potrebno da promijeni sijalicu? Ne znate? NIJEDAN, mi imamo elektronske mikroskope!!! HAHAHAHAHAHAHA I što kaže fizičar kad vidi papučicu? GLE PAPUČICA!!! HAHAHAHAHAHAHA Jel da su dobri?? No, da, tek smo počeli, a poznato je da nama biologičarima treba da se stvar digne, zar ne? Shvatite to kako hoćete (NE TAKO, Boleslava! A NI TAKO, Miško!) ali stvar je tek počela bubrit i trebat će neko vrijeme da se postigne optimum.

Jesam li ja ono reko u prošlom postu kako se veselim nekom tamo flitriranju i sl.?? UBILI SMO SE OD POSLA, jebalo ih flitriranje. A i skuhali smo se: centralno na 100 stupnjeva, svi prozori zabubani kako nam uragan iz vanka ne bi gasio plamenike, gori milijardu i jedan plamenik a ti stojiš u debeloj kuti koju ne smiješ otkopčat jer otopina NaCl-a i KNO3 –ja prska na sve strane a TREBALA bi se lagano krčkat. Kažem trebala jer nam naša Barbie asistentica NIJE rekla da bi to trebalo stavit na LAGANU vatru. Mi smo svi naložili plamenike pa je bilo vatrometa! I tako smo mi DVA SATA grijali, filtrirali, hladili, vakumirali, grijali, vakumirali, hladili, vakumirali, bacili u smeće... A tek je onda na red došla sublimacija. Jadan amonijev klorid je bio naćeran da sublimira za dva minuta jer nam više nije bilo ostalo vremena. Sreća Božja pa smo sve stigli. Sve osim kolokvija kojeg moramo pisat sutra ( i nek mi netko sad molim vas kaže zašto ja tu kenjam kad bi trebo učit??).

Dok ovo pišem još uvijek je srijeda i neopisivo mi je dosadno. Užas, najdosadnije mi je kad sam u Dubravi, nemam s kim pričat, fali mi malo ove zagrebačke perverzije (na dubrovačku ne smijem ni pomislit jer bi mogo odma svršit s faksom i poć doma). Vjerujte, najsretniji sam kad sam na faksu. Iako, ako se nastavim tako dobro zabavljat preko predavanja mogo bi okinut na svakom kolokviju, ne samo na kemiji. Ali nisam ja kriv kad NETKO crta deformirana polja za križić-kružić i očekuje da ga savladam u tom salvadordalijevskom okruženju! I dobio sam ozbiljnu konkurekciju u perverziji, čovjek me šiša neopisivo, možete mislit kad meni treba ČAK MINUTA da smislim perverziju, a njemu mikrosekund? Ona s mušicama je bila odlična, ali moj komunjarski brate, čekaj da meni netko digne (hmmmmmm..) živac, bit će gnjusobno! Npr. nekidan mi je došlo da pošaljem u rodni kanal nekog đeda koji me je zamalo srušio dok se guro pokraj mene u munjovoz a onda me još skoro zapalio čikom od cigare! Gad stari, i onda me poslije podlo gleda. Ali nisam se htio svađat, ipak sam all alone in a big city, možda stari ima veze kod skinheadsa, ko zna.

I da, još jedna novost, uskoro bi trebo počet primat poduke o sramoćenju u javnosti i suzbijanju srama izazvanog sramoćenjem. Nisam siguran, Miško, koliko bi to moglo bit uspješno budući da sam incredibly uptight, ali viđet ćemo, za sve postoji prvi put. Ali nemoj me krivit kad završiš u zatvoru jer ja nisam mogo dovoljno brzo pobjeć s mjesta zločina, to ti odma kažem!

Idi, sada me ne pitaj razlog jer nemam ja snage za to,
Što sam mogo, dao sam onda, ostala samo je bol...
(čujem li ja to kakvu izopačenu skotovsku misao i s juga i sa sjevera......?)


Mda, ima li ko kakvu ekstra želju za slijedeći post? Posve sam otvoren i čekam (sreća da nisam žensko i ovo napiso, jel da Diluted, bilo bi nekih krivih insinuacija??), nemam neku posebnu ideju što napisat u slijedećem postu. Evo, telefoni su otvoreni (možda bolje komentari) i glasujte za jednu od četiri ponuđene opcije:

A. Suhoparno pisanje o detaljima vezanim za PMS, uf, ovaj, PMF...
B. Nastavak sage o nezgodama jedne Pepeljuge s apendiksom (i tu ne mislim na slijepo crijevo...)
C. Nešto neopisivo perverzno uz pomoć frenda Miška, ako mi bude htio dat...:)
D. Popis zagrebačkih ulica s naznačenim lokacijama najboljih pica (take it as you like it, ja znam na što sam mislio...)

Možete glasovati čitavih tjedan dana, pogledat ću u četvrtak na faksu kakvo je stanje, ostavite neograničen broj komentara sa željenim slovom i prateću poruku zašto ste se odlučili baš za tu opciju. Čisto me interesiraju vaša ramišljanja, iako ih nije teško pogodit. I molio bi one koji onako samo povremeno bace look na blog da se također oglase (Munja, Čupava, Draška???) Sad bi moro ić nazvat svoje, da im kažem kako sam opet spisko 100 kuna u jedan dan i to na hranu, za ne falit, udavit će me ćaća kroz slušalicu od telefona! MA neću to govorit, što ne znaju ne može im škodit...
Primjećujem da ovaj post sadrži mnogo troznačnih rečenica, nadam se da će svaki mozak odabrat ono što je za njega normalno iako, poznajući vas, vidim samo jedan mogući ishod. Idem, vrijeme je da se uhvatim knjige i NE PADNEM SVA ČETIRI KOLEGIJA ali ako roknem povlačim barem jednu grešnu dušu sa sobom, htjela to ona ili ne:)

I na kraju, samo za IFKU:

PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON, PINK JE ZAKON.


Post je objavljen 26.10.2006. u 15:21 sati.