Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domacica

Marketing

Građanin Drivo Kanader

"Imamo trodiobnu vlast i želim jasno reći da poštujemo trodiobnu vlast i neću komentirati kao predsjednik Vlade sve što se događa u pravosuđu, ali sam kao građanin vrlo zabrinut ponašanjem pravosuđa u 'slučaju Glavaš'.” (Ivo Sanader, predsjednik Vlade RH)

Ne znam kako vas, ali mene je oduševila ova izjava «građanina» Sanadera. Oduševljava me pomisao da Hrvatskom šeće ne jedan nego više Dr. Ivi Kanadera pokrećući Hrvatsku na više područja. Tako se otvara potpuno novi svijet mogućnosti hadezeove kampanje na predstojećim parlamentarnim izborima. Ujutro će u dječjem programu savjete o važnosti prenatalne njege u dječjem programu dijeliti Dr. Ivo- roditelj, u «Dobro Jutro Hrvatska» recept za krpice sa zeljem davat će nam Dr. Ivo- kuhar i aktivni «izjelica». U religijskim emisijama o važnosti etike, morala i poštenja govorit će nam Dr. Ivo-iskreni vjernik i poštovatelj 10 božjih zapovijedi. Slijedi poljoprivredna emisija gdje savjete o presađivanju hortenzija i eliminiranju biljnih uši daje Dr. Ivo-štovatelj bilja i ponosni vlasnik nekoliko teglica kućnog bilja. Popodnevni program nudit će nam u «Operi box» recenzije Dr. Ive- nadaleko poznatog štovatelja opera i ozbiljne glazbe, posebice ako se izvodi u Veroni. Sportski pregledi vrvjeti će doživljajima Dr. Ive-nekadašnjeg polu-aktivnog rekreativnog sportaša, a «Kućni ljubimci» predstaviti će D. Ivu- istinskog štovatelja životinja i pasioniranog šetača pudlica.
Sve će to proizaći iz ingeniozne izjave predsjednika Vlade koja predstavlja izvršnu vlast i nipošto ne želi vršiti pritisak na sudsku vlast, ali je kao građanin koji nema nikakve veze sa predsjednikom Vlade (čuli su jedan za drugoga, ali se nisu imali čast upoznati) oštro izrekao svoju zabrinutost ponašanjem pravosuđa u slučaju Glavaš. Ne želim kao građanka Hrvatske pljuvati po predsjedniku Vlade, ali sam kao Zemljanka vrlo zabrinuta ponašanjem g-dina. Sanadera.

Post je objavljen 26.10.2006. u 13:52 sati.