Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

DEČKO AJDE OLADI

Koliko smo puta samo naišle na nekog prezgodnog dečka, a on nam usput i daje signale. Kad ga odlučiš upoznat vidiš da je lik totalna ''greška''. I onda naravno odlučiš se povuć i kažeš: ''Ne...'' i to onim blagim, umiljatim tonom da se frajer ne bi naljutio, ali on jednostavno nastavi slat poruke, zvat te, pojavljivat se gdje i ti. Kad si slobodna onda ti to odgovara jer tako možeš frendicama predstavit totalnog frajera koji te lovi. Naravno one polude od ljubomore jer je ovako jako zgodan, a ne znaju da zapravo lik ne zna sastavit rečenicu.
Ali kad si zauzeta (kao naprimjer ja sada) onda ti to smeta. Istina, možeš ga tu i tamo iskoristit kako bi svoga dečka učinila ljubomornim, ali zapravo većinu vremena on ti smeta.


Naravno, post je na ovu temu jer me to sad muči. Recimo da postoji lik kojeg sam gledala duže vrijeme (recimo veći dio prošle školske godine). Lik je stvarno zgodan (mišići, manekenska faca,bliještav osmijeh, itd...),imala sam priliku popričat s njim i skužit da je momak pametan, pun razumijevanja, normalan momak... I je, bio mi je napet.
Al' u međuvremenu meni se pojavia drugi momak u kojeg sam se ja zaljubila do besvjesti i točka. Al' naravno život mi je kompliciran pa je taj lik odjedanput mora skužit (tek sad) kako sam ja lipa, zgodna, dobra (bleeeee). I da još više zakompliciramo tu priču, ja sam za to njegovo naglo otkrivanje morala saznat ni manje ni više nego priko moga dečka. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znam, to ima samo kod mene...
Uglavnom uspijem ja ovom svome dokazat i objasnit da ja volim samo njega i only njega, al' sad ostaje malo teži poslić. Triba ovom drugom sve to objasnit, a kako iz prijašnih iskustava znan da takvi macho tipovi ne prihvaćaju Ne!!!! za odgovor odlučim se ja naoružat strpljenjem.
I tako ja izašla s 2-3 cure koje mi nisu baš i najdraže samo da bi uspila riješit tu zavrzlamu. I tako točno na vrime (kad san i očekivala) ulazi taj lik skockan ne bi da ćemo se odma ženit, za njim trag skupog parfema se čuje 5 km. Sidne on i tako počnemo mi priču i po stoti put kažem mu da sam zauzeta, ali on ne ferma... I tako to ostane na tome. I tako 3 dana za redom ja njemu uporno tupin da sam zauzeta, al on se pravi glup. I tako svo strpljenje kojim sam se ja naoružala nestane, ma ne bi ja toliko eksplodirala da on meni po ko zna koji put nije reka da je čuo od jedne glupače da mi je veza citiram ''sranje''. Ej, al kad je on reka sranje ja san samo vidila onu čašu vode šta je stala na stolu. I onda san mu nervozno, ali više ljuto rekla:
-Ovom ću te vodom zalit ako mi se približiš. A toj glupaći šta ti je to šapnula reci da ću joj vratom zaokrenit!- dignem se od stola i odem, a Bog zna da mi osim poklapanja slušalice super ide odlazak. Lik mi je samo poslije posla poruku da mu je jasno da je smetnja (Ala, otkrija je Ameriku!) i zamolija jel možemo ostat prijatelji. Odgovor je bio kratak i jasan ''Da''.
Al' zamisli ti obraza reć da mi je veza sranje. Šta je mislila da ću mu to oprostit sa smješekom jer je zgodan ili da mu to neće bit naplaćeno samo zato što je ovaj moj daleko. Ufff, da se razmumimo ekipa... Nisam ja to napravila radi ovog moga (ili da bi se taj isti moj osjetija važan). Ne, napravila sam to zbog sebe jer me on tom izjavom uvridija. Šta on misli da bi ja bila u vezi da je sranje. E, imamo mi uspona i padova, boljih i lošijih dana, al da nam je veza sranje, e NIJE!!!!

P.S. Ka šta se da primjetit još uvik mi kompić šteka pa ne mogu ubacit slike, SORRY, al nadam se da ću brzo bit u mogućnosti. KiSs

Post je objavljen 26.10.2006. u 12:27 sati.