Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Bez inspiracije

Evo ovako, da ne bi mislili da više ne igram pikado, igram ga i dalje al zadnja utakmica je bila katastrofalna, ispušili smo 13:3!! Od toga sam ja jednu dobio!! Neznam šta nam je bilo, u biti dosta su dobri igrači protiv kojih smo igrali al nije to neko opravdanje jer na treninzima, meni i još dvojci nije uopće problem igrat protiv igrača iz A ili B lige i još i dobit a oni su u rangu puno boljih od nas!! Baš smo u komi što se toga tiče, imamo non stop tremu, a ovaj najmlađi od nas se preserava bez veze!! Par puta je falio cijeli pikado!! Ma jebeš to samo se živciram bez veze!!!

U nedjelju mi je rođendan, i imam blagih problema, neznam šta ću, ne da mi se ić van, u elrio il tako nešto, a za baru ili igralište je hladno a i najvjerojatnije će vrijeme bit u kurcu!! Poludit ću!! Pomagajte drugovi!!

Vidim ja da ću pozvat dobro pozmnatu ekipu, i da ćemo u podrumu igrat monopoli!! To smo i na zimu radili!! Ja, Buco Filip, Ennio, Bubač, u podrum u 10 ujutro i za početak monopoli, nakon toga rizik, i tako do 3 ujutro a nekad i duže!! Kad zadimimo podrum i kad ga napunimo amonijakom iz guzice sve je super i sve je za pet i svi se osjećamo, napušeno!!

Aj pozdrav ljudovi odo ja u školu!!!


Post je objavljen 26.10.2006. u 12:10 sati.