Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smrtnik

Marketing

Tovar gre! Neka gre...

Mmm da... Dugo nisam ništa napisao. Nedostatak inspiracije ili nešto drugo, tko će ga znati.
Zadnje vrijeme imam osjećaj da mi ni 48 sati u jednom danu ne bi bilo dovoljno. Toliko stvari za napraviti, a sve osim onih najosnovnijih odgađam i čini se da će tako biti još neko vrijeme (barem do 6.11. :P)...
Prošli vikend sam se, po prvi put u zadnjih godinu-dvije uspio i naspavati. Ne općenito naspavati, nego se naspavati preko vikenda. Naime, uobičajeno je da sam petkom i subotom vani do 5-6 ujutro, a nerijetko i duže, ali se svaku subotu i nedjelju moram probuditi oko 11 sati, što baš i nije dovoljno za odmoriti se, pogotovo ako ste cijelu noć pili, skakali i neumorno se zabavljali, no ovaj vikend sam oba puta došao doma prije 4 ujutro. Taj podatak ulazi u povijest.
Raspoloženje se općenito popravilo. Vjerojatno zato što ne stignem razmišljati o ičemu osim o faksu i spavanju (dobro, i izlascima, nek vam bude) i moram priznati da čak i nije loše takvo stanje u kojem gledate samo naprijed, bez razgledavanja.
Dobro, lažem, to nije dobro, ali je u svakom slučaju bolje nego očajno stanje uma. Uzmimo za primjer zatvor. Tamo vam je najbolje nerazmišljati o slobodi, šta ćete raditi kad izađete ili o mogućem smanjenju kazne. Tamo je najbolje uopće nemisliti, nego samo čekati da vam prođe vrijeme.
Danas sam po prvi put napravio ono što Dolibasija kaže i predobar je osjećaj.
...zavali se u kadu i zapali pljugu...



P.S. Jeste znali da magarci ubiju više ljudi godišnje nego što ih nastrada u avionskim nesrećama? Strašne životinje, nema šta.

Post je objavljen 25.10.2006. u 23:17 sati.