Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

BizNis TriP

Ovih dana spemam se na biznis trip u Philly. Idem Nov 05, sve placeno, spava se u marriottu, placen rent-a-car, naravno avion i dnevnice, idem na tjedan dana, u stilu...moj prvi sluzbeni business trip. u februaru sam bio na business tripu u hladnoj minnesoti, ali bio sam sa sefom, i on je sve placao i sve je islo na ING, tako da se nisam morao za nista brinuti, ali i u isto vrijeme nisam mogao bas party, party jel ipak bio sam stalno sa svojim glavnim sefom koji je 4 levela iznad mene pa se nisam htio blamirat, iako smo se dobro zapili vise puta...partysada pak, idem sam..he he...company kartica i udri.

Seminar mi traje od pon-cet, a ne moram radit do slijedeceg ponedeljka, tako da imam 3 day weekend pa sam se dvoumio da li da skocim do nyc-a ili d.c-a kad vec imam besple auto i benzin. Posto nikad nisam bio u washingtonu, a new york sam obisao prije 2-3 godine ipak sam se odlucio za D.C i vec bookiro sobu, isto u marriotu pa nek crkne skrtost, u samom je centru tako da sam na walking distance. marriott capitol hill...jebiga... uglavnom od hotela do hotela, philly do d.c-vrata do vrata je 2.40 sata, sve po freewayu, 145 milja, nije stasno,prolazim po sred baltimora pa mozda i tamo stanem na tren. to je ko od l.a-a do san diega, sto ljudi ovdje rade kako bi otisli na football/ragbi tekmu, u jedno popodne.
svi mi kazu da dvije noci i 3 dana u washingtonu su sasvim dovoljna, a i philly cu obici cijeli preko tjedna. dakle philly-baltimore-d.c od nedelje do nedelje. moj hotel u phillyu je blizu dvorane di igraju 76ers, pa mozda i odem u petak navece na tekmu protiv nuggetsa, ako katre ne budu preskupe.

Ako je netko od vas bio u bilo kojem od spomenutih gradova...prijedlozi su dobrodosli, pogotovo barovi i restorani, moze i skuplji (platit ce neko drugi :)

to je to, poso je cool, jucer su mi narucili biznis kartice..cijeli dan samo printam mape i gluposti, jedva cekam...

When I go into a hotel, I get the urge to throw fruit out the window. I'll throw a grapefruit because I like to hear it pop. But don't tell my mum. -Janet Jackson, 1988.

cujemo se...Love, B

Post je objavljen 25.10.2006. u 23:43 sati.