Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione, šampione bijele boje, prvaci su zemlje svoje....

Ljudi moji i Belišće je palo...iako teškom mukom, ali pali su u produžecima!!!
Hajduk je prvo poveo, a kasnije primio dva glupa gola(ako ste pogledali na televiziji bilo je i preočito da je rezultat za 90 min namješten na 2:2)...Vučko nas je spasio golom u zadnjih 10 sekundi i otišli smo na produžetke i tamo dali još 3 gola i pokazali da smo bolji...ali sramota je da smo od BELIŠĆA primili 2 gola bez obzira na to šta igramo s igračima s klupe, da bilo je tu igrača iz prve postave...ali svejedno.OPRAVDAN JE BIJES VULIĆA I ERCEGA!!!!
Navijam za hajduk i virujen u svaku pobjedu, ali kad sam ja vidila kako smo primili dva gola došlo mi je za plakat...JADNO!!!!
Pa znate vi koji ste to gledali i sumnjam da je utakmica zbog kladionica bila namištena da bude izjednačeno na 90 min, a kasnije neka hajduk igra normalno. ISKRENO SE NADAM DA TO NIJE ISTINA, ali kad sam pogledala snimku u meni su se pobudile sumnje, i pliz nemojte mi zamirit!!!!Imamo mi idobru klupu, mislim ne PREDOBRU, ali mogu reć da je solidna, a kako smo se prestavili u kupu bila je SRAMOTA!!!!
Nisam mogla na tu utakmicu zbog škole, ali idem u subotu, DA ODLUČILA SAM, NIŠTA ME NEĆE SPRIJEČIT DA IDEM U SPLIT NA PROSLAVU ROĐENDANA NAVIJAČA ČIJA SAM ČLANICA :)
To je ukratko to, čujemo se....kisssss!!!!!

Post je objavljen 25.10.2006. u 20:24 sati.