Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peppersbejbi

Marketing

...mEEt mE at tHe cOffEe sHoP...jEdaN pArty,jEdaN rOđenDan...=)

evo novog posta kako su neki zamolili....evo da van ne buden naporna samo s peppersima evo nečega šta nije vezano za njih...hehe....prošlu subotu bila san na partiyu koji je radia jedan jure...bilo je cilo moje društvo i svi smo se skupili oko 19:30 kod njega....sve je počelo dobro....samo s jednom lošom stvari-cajke su treštale cilu noć...ali stalno....za izludit....ali ipak....e sad bilo je sve to dobro počelo i začudo bija je to prvi party na kojem nije bilo alkohola...svi partiji do sad uvik su puni alkohola ali evo ovde nije bilo ni A od alkohola...svejedno naš dragi prijatelj car (meni inače rođak) cilo vrime nije izlazia iz sobe u koju je bia zatvoren...pa sa svojon dragon curon....međutim kad je ona izašla 20 minuti je bilo dovojno da nam upropasti cilu večer....izgleda da je negdi naša bocu gin-tonica i naloka se...ni manje ni više u boci je ostalo još za dva guca......kako je onaj bia pijan....njegovi su starci naravno saznali i odveli ga na ispumpavanje....prespava je u bolnici na infuziji i ujutro se probudia s 2 kila manje...a nalazi su pokazali 3.5 promila alkohola u krvi....sve u svemu tako pijan izgleda je ni manje ni više nego ka smrt na godišnjem...tako da je skoro izgubia glavu....zato van savjetujen ne nalivajte se....može završit kobno...fala bogu on je sad dobro.....tako je party završia iznenađujuće rano (oko 23:30)...eto sad ja evo zadnjih par dana....pa ono ide se....evo taman ću za jedno uru otić s prijon do grada....e sad opisala san party ali u naslovu stoji i jedan rođendan....e pa to za kraj....danas bi tila čestitat rođendan svon najdražen bubnjaru....naravno peppersovcu Chadu Smithu.....puuuuno svega i svačega lipoga...eto neće vidit ali važna je želja...hehe.....evo nešto malo o njemu samo za one koji to već neznaju...

Chad Smith, bubnjar rock grupe Red Hot Chili Peppers, rođen je 25. listopada. 1961 godine u St. Paulu u Minnesoti. Roditelji su mu Curtis i Joan Smith. Ima brata Bradleya i sestru Pamelu, koji također sviraju.Njegov prvi bend zvao se Rockin' Conspiracy u kom je svirao njegov brat. U Peppersima svira od 1989 godine, kada je zamijenio Jacka Ironsa. Prije toga su mu Anthony i Flea rekli da će svirati u Peppersima samo ako dođe čelav. No Chad je furao svoj stil i zbog toga su ga prihvatili.
Njegovi poroci su cigarete I alkohol. Ima četvero djece, 9-godišnju Manon, 8-godišnjeg Justina, 5-ogodišnju Avu I jednogodišnjeg Colea. Oženjen je za arhitekticu Nancy Mack. Vjenčali su se u svibnju 2004 godine.
ChAd sReTaN rOđEnDan....!!!!!.....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
anthony i chad....=)

eto valjda je to to.....šaljen van puno,puno pozdrava.....i eto pusssSSSsssaaa.....!!!...=)
peppers.baby 4ever...no matter what...hehe.....=)


Post je objavljen 25.10.2006. u 15:09 sati.