Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/digimonworld

Marketing

ljudeki bok! hmmm words cant discribe that...happy birthday!!! i još jedna stvar koja me doista muči pa bi molila savjet...

je je dobro ste čuli! danas mi je rođendan smijehsmijeh hvala svima koji su mi već čestitali ali ja ne bi bila ja da ne napišem ovaj post.smijehsmijehsmijeh a so happy!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usklikni na sliku za povećati
pa ukratko pozvala sam cijeli razred na proslavu :) smijeh hmm bit će malo teško ali njema veze. pokušat ću nagovoriti frendicu da mi napravi naruto majcu jer je pitala koji grupu ili pjevača slušam a ja naravno thumbup anime fan: "daj naruto!! please daj mi majcu sa naruto!! "
"...jel to neka grupa ili...??" hmmm... pa nitko nezna za naruto pa je to veliki šit. nono nedavno sam čitala(u ponedjeljak) da će možda ukinuti youtube zbog videa koje nesmiju puštati a to su uglavnom JAPANSKI CRTIĆI!!!! a ne... ne ne...nemogu mi to napraviti...nononono kad sam to vidjela zaderala sam se neeee!!.. bljedo me gledaše...inače nekako sam previše poblesavila za naruto da..khm..dal da kažem?... kad smo igrali graničara(znjam djetinasto ali fučkaš smijeh) ja sam napravila nekaj bezveze sa rukama ko fol ja sam sad neka tam iz naruto i evo lopta nikako da me pogodi !! ^___^super za mene !! ALI!!!!! namcor ima caka naravno... moja GuZiCa !! moja debela guzica (luddead) da je lopta okrznula moju guzicu i van!... ode moja chakra...mmm jest malo sam poludila..puno..previše..meni bolje..smijeh pa sad sljedi ono pitanje koje me muči ajme majko.... prije pitanja samo da neš kažem: MISLILA SAM DA OVO NIKAD NEĆU NI POMISLITI!
a pitanje....
puknucu
no
stvarno....iznevjerila sam svoje...svoje prvo...
pa kako gledam naruto u mojoj glavi svaki podatak digimona odlazi i ulazi novi...
kako gledam naruto svaki lik izlazi a novi naruto ulazi...
kako gledam naruto svaki digimon događaj izlazi a novi naruto izlazi...
kako gledam naruto ne skidam više slike plavokosih anima nego novog lika crnokose za naruto...
kako gledam naruto ...osjećam se bolje he he...pa ljudi najvjerojatnije ...hm...sad je vrijeme za vaše mišljenje...
ok dosta plakanja...ko kaže da plačem...ja kažem... dosta...
jedva čekam subotu tak da ueeee!!!! arigato svima na čestitiki i kissam vas !!!kisskisskisskiss
možda ali možda neću moći dolaziti na internet jer sam pre zauzeta organiziranjem ali u nedjelju se svakako javim jer šta bi ja bez vas ;) you are the best!! thumbup


Post je objavljen 25.10.2006. u 14:11 sati.