Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonkala

Marketing

eh..poslovi..

eto..bila ja u ponedeljak na razgovoru za posao..i mogu reći da ti ljudi baš i nisu normalni..žele da radim petkom i svetkom..za 0 para..ma zamisli..radila bi na rebru kao administrator..piskarati i letiti za doktorčićima te bez veze slušat njihove zamorne pričice..aaa da tek ne spominjem šeficu..koja je teški idiot..bez obzira na njene godine..(60)....nono..žena brije da je najbolja i najpametnija na cijelom svijetu..i tako ja fino odustala tj. natuknula sam im da taj posao nije za mene..već da je za one kojim je najpotrebnije..ma boli me..meni je uskoro rođendan..tj. 1.11.i baš nisam oduševljena njime..al dobro..valjda bu i to prešlo...hehe..wink..ahh..valjda..no..ajde ajmo mi o ljepšim temama..

majka otišla u trogir..malo na "odmor"..mislim na seminar..al se duboko nadam da će joj biti dobro..i da će se ludo zabaviti..yes..
moj dragi ko i obićno dobio prije dva tjedna posao..ali u VARAŽDINU..i tako se opet ne vidimo..meni full teško..ali on ne kuži ni 5% o čemu je riječ..no šta da kažem..ipak je samo muško.. mad

Post je objavljen 25.10.2006. u 11:51 sati.