Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juny

Marketing

Konačno post a i nije depresivan

Image Hosted by ImageShack.us
Hahahaha....i´m not dead..yetdead
Eeeh nakon dugo razmišljanja dal pisat nekaj na ovaj bolesni blog,konačno odlučih...DA IDEM NAPISAT JEBENI POST!
Joooi ljudovi,kod mene uuuh toliko tog,a tako malo ćete saznat.
Pa od kud krenuti???...ajmooo od škole; ona po običaju usrana do jaja.Danas smo pisali povijest,ah dobro sam napisala. Inače ja sam rijetko kad na nastavi jer MARKAM svaki jebeni tjedan po dva dana. Jučer se isplatilo, išla sam do svoje ljubaficerek Kak su neki profesori nadrkani na mene, rekoh zajebite!Starci također! Ug znaju mi isprcat živčeke, uvijek sam ja kriva za fucking sve kaj se događa.Maaah ubite se.
Ne da mi se više o školi..nit o starcim,ma nit o ljubavi.. ...pa da krenem dalje...hmmm
Image Hosted by ImageShack.us
Već 4dana za redom ja sam van.Ak sam doma onda sjedim za svojim blaženim kompom,al ne pišem postwink U subotu smo kupili Vinka(vino) otišli do Time-a (rock klub kod Lucijanke),naravno uvijek se nekom ne da..pa se pol ekipi ne da. Na kraju smo Mia i ja ostale od poznatih sa ostalim ajmo reć nepoznatima. Malo smo si gucnuli Vinka, a onooo...FUUUJ...ja jednu čašu,a Mia dvije...Al nemreš pit to. Vinko fakat ne valja. Bljaaah... Miji se čak zavrtilo,al boga pitaj od čeg...hahahaha Mia don´t kill me! No brzo smo otišli tak da se nismo uspijeli narokat,makar nit ne bi no nevermind.Tak je došla i nedjelja.Nisam smijela van al sam zbrisala, jer sam obećala nekom da ću biti uz nju na taj jebeni dan...i tak to ide.
E da moram nekom jebat kevu prek bloga; PETROVIĆ JEBEM TI KEVU! Pička mu se zgadila. Da vam objasnim zakaj jer kreten ne shvaća da sam ja bila PIJANA dok sam se barila s njim. ALOOO PIJANA! I ak ti misliš da sam ja kriva za to,goni se u tri pičke marmelade. Zicer te ne bi ni takla štapom prek interneta da sam bila trijezna. Jebo te kad je to bilo, joooš na Ribnjaku. Idiot mene okrivljava i onda me kasnije vrijeđa..za tebe neven ciganović je nula ke se tiče čuba.maah ko te jebucka kad te nitko ne ferma nit 2%...

Joooi moram vam pokazat ke mi je Ivančica donijela iz Italije. Bila je na hodočašću pa ono..sjetih se ona mene.Bila sam i ja na hodočašću u Međugorju pa sam joj donjela srčeko s križičem i ona mene (kopira me)...al to je sad nevermind. Donijela mi je DEVU tj. CAMEL PLJUGE...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Katran:10mg
Nikotin:0,9mg
Ke nisu jebenica,uuf gamad jaka i skupa ,fala srce.
I tak vam je to kod mene,ee da onaj Dino s prošlog posta(ke sam upoznala na koncertu) javio mi se i ispričao da nije imao para. I tak smo se dopisivali i na kraju sveg reko je da će doć u Zg..i da mu se ja javim jooš koji put. Kul,al samo prijateljski da ne bi bilo.Ja još uvijek volim nekog,jako i prejako=)
Etoo to je to od mene,ukratko.Sljedeći post će brzooo doć, koliko je to moguće. Pufaa svima, posebno shit metalcima s Wrapcha( znaju tko su) vojim vas sve!Velika pufa Jeleni da ne bi rekla da je nikad ne spominjem...Jebena...hehehe i velika pufa MOJOJ LJUBAFI!


Post je objavljen 24.10.2006. u 23:23 sati.