Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tihy15

Marketing

Sutra idem v školu

Dal da se veselim il ne? Ma bar mi nije više zlo. To je pozitivno.

E sad vam bum dela slikice i morti koji video od tri grupe koje su mi od danas super:

1. Evanescence - OK grupa
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nešto o bendu:
Evanescence su alternativni rock-bend iz Arkansasa, SAD i dobitnici nagrade Grammy. Bend su osnovali Amy Lee i Ben Moody, davne 1994. godine.Zbog manjka finansijskih sredstava u početku karijere nisu bili u mogućnosti da nastupaju uživo. Međutim, dvije njihove pjesme, "Understanding" i "Give Unto Me" pojavile su se na top listama lokalnih radio stanica (prva radio stanica koja je emitovala njihovu pjesmu bila je KLEC-FM), i potreba za nastupom uživo postala je još veća. Kada su se konačno pojavili, postali su jedan od najpopularnijih bendova u području. Za to vrijeme promijenili su i nekoliko imena, kao što su Childish intentions i Stricken, prije nego što su se konačno odlučili za Evanescence. Riječ "evanescence" u engleskom jeziku označava prolaznost, sposobnost da se nestane kao izmaglica. Lee kaže da joj se ime svidjelo zato što zvuči mračno i tajanstveno, i stvara pravu sliku o bendu, što joj je i bio cilj.

22.10. 2003. godine, tokom njihove europske turneje, Ben Moody je iznenada napustio bend. Kao razlog odlaska naveo je "razlike u umjetničkim sklonostima" između sebe i Amy. U jednom intervjuu nekoliko mjeseci kasnije, Amy je izjavila: "Došli smo do trenutka kada se nešto moralo promijeniti, jer u suprotnom ne bismo mogli snimiti sljedeći album." Bendu se zatim pridružio Terry Balsamo (bivši član benda Cold), i zamijenio Bena, koji je poslije priznao da je nakon odlaska, ne samo patio od bipolarnog poremećaja raspoloženja, nego i bio ovisan o alkoholu i drogama.

Novi album "The Open Door" izašao je 3. ovog mjeseca. Prvi singl je "Call me when you're sober"



2. jest jedan od mojih najvećih favorita - tek sam ih nedavno, u seriji One Tree Hill otkrila, ali sam ih danas počela slušati. Haha. Dečki se zov:
FALL OUT BOY
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Fall Out Boy su Patrick Stumph (gitara, vokal), Peter Wentz (bass, vokal), Joseph Trohman (gitara) i Andrew Hurley (bubnjevi). Osnovani su 2001., dolaze iz Chicaga. Pjesma „Dance, Dance“ skinuta je s njihovog trećeg albuma „From Under The Cork Tree“.



3. isto super bend - Snow Patrol, s super singlom "Chasing Cars."
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Snow Patrol čine:
Gary Lightbody - Vocals and Guitar
Nathan Connolly - Guitar and Backing Vocals
Paul Wilson- Bass and Backing Vocals
Tom Simpson - Samples and Keys
Jonny Quinn - Drums

više o njima sutra.

Post je objavljen 24.10.2006. u 21:56 sati.