Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinparkfortminor

Marketing

Evo malo o njima

Evo, još par dana i prema najavi Mikea i Chestera i ostalih dečki iz grupe, stiže novi album. Trebao bi izić 31.10.2006. na Noć Vještica....(Tko zna, možda prema uzoru na Chesterov prvi brak, možda uspomena na Samanthu)...šalim se...
Chester je dao intervju za MTV upravo o tom novom albumu. Kaže: Novi zvuk Linkin Parka će biti potpuno drugačiji on nu-metal zvuka koji ih je proslavio 2000. godine.(why???!!!)

"Krećemo se prema glazbi koja nas je inspirirala, ne prema nu-metal zvuku." Chester Bennington kaže "Brišemo sav nu-metal zvuk. Nema ga."

Kada su ga zapitali o nevjerojatnom obratu u prepoznavajučem zvuku Linkin Parka, Chester je odgovorio:

"Oduvijek smo miješali različite žanrove glazbe, odvajajući se od jednog zvuka, no radeći to, nekako smo se previše zadržali na jednom zvuku, našem. Možda zvući čudno, no ljudi očekuju povezanost novih pjesma sa starim, i to je ujedno ono što želimo izbjeći."

Chester je također negirao govorkanja oko novog duplog albuma

"Cijela stvar oko duplog albuma je kao puljubac smrti" rekao je. "Ne da nije dobra ideja u teoriji, no kad se sastavi, jednostavno ne ide."

moj komentarčić na ovo o nu-metalu....iako znam da će novi album biti zakon, ipak će mi nedostajati onaj njihov poznati zvuk nu-metala. ipak su ih svi prepoznavali upravo po toj kombinaciji. a tko zna, bit će tu još albuma, možda se vrate na svoj stil. negdje sam čak pročitala da imaju potpisan ugovor za snimanje još 5 albuma....čut ćemo mi njih još puno puno puta.....:-D


Post je objavljen 24.10.2006. u 22:11 sati.