Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessmarina

Marketing

viuuuuuuuuuuu...

Danas mi je bio baš dobar dan-tj. super! markala sam! nismo trebali imati prvi sat ujutro pa sam ošla s jasnom i vedranom u paradise i odlučili ne doć na drugi sat.i na kraju ja i vedrana (OPET!) odlučile ne ić u šk,a jasna je ošla. i vani ispred paradisea smo pričekale (vedrana i ja) vedraninog bratića i onda smo s njim u pardise.bilo je 09.45 i bilo nam je fakat dobro.još nam je njen bratić platio kavu hi hi… i bili smo do pol 1,a iza pol 12 negdje,došla je cura od njenog bratića. u pol 1 smo ju otpratili do njene škole i onda lutali malo. i dok smo išli za dubravu u tramvaju bio neki dečko.možda mlađi god od nas..otprilike…i slučajno se naslonio il kaj već na matinu ruku(vedr.bratić) i nemam pojma sad dal mu je mata kaj reko al znam da je poslije vedrana ga rukom po njegovom lijevom ramenu „lupila“ ko da ga neš treba a mata je za to vrijeme skinuo tom dečku slušalicu iz desnog uha (taj mutavac je slušao nekaj…) i cijelo vrijeme ga izazivali…jadan dečko…mene sram…bilo mi ga je jao…i poslije kad je izlazio van iz tramvaja dođe mata hvala bogu,a dođe taj mulac (a neki jadan je bio…fakat ti ga bude jao) pa da,hvala bogu! a prije neg što je taj mulac to odgovorio mata i vedrana su rekli da idu van za njim ak im neš kaže! i tak i bilo,mi ošli van za njim i mata dođe do njega i opali ga lijevom rukom po glavi a mulac ode…ludnica! jadan dečko!
i onda kad sam došla u dubravu nije mi bilo busa,svi se guraju…ljudi ko u priči…bila su dva busa zaredom došla i svi u isti! ja sam išla u ovaj prvi jer u drugi je išla jedna krava!
a da,i markirali smo danas jer smo trebali odgovarat dva predmeta.već ću si ja to opravdat.ne smijem više markirat…bum bila klošar na kvadrat! već idem polako prema tome…
a kaj bi ja?! ovak mi je baš zabavno…
sutra pišemo dva kontrolna.uf….
poželite mi sreću jer će mi trebat!!!

Post je objavljen 24.10.2006. u 19:34 sati.