Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola

Marketing

post o nepravdi 2




Ovaj je post posvećen mom razredu koji, usput rečeno, nemogu smislit. Razredu koji se djeli na staleže, razredu koji je toliko dvoličan i pokvaren da to prelazi svaku mjeru! Situacija u razredu je takva da se na prvi pogled čini kako je to nevjerojetno složan razred, u kojem se svi vole i poštuju, pomažu si u nevolji i tako... ali zapravo je priča puno drugačija, svi su doduše finu dok razgovaraju međusobno, ali bi te prvom prilikom sjebali!!
Cijeli se razred djeli na dva djela; Na one koji se privilegirani, odabrana društvena elita ili tkz. vrh razredne piramide i svi ostali koji se moraju složiti s njima bez obzira na sve!! Odabrani su oni koji odlučuju šta će se raditi na pojedinim izletima, a ono šta me najviše ljuti oni će odabrati tko će ići na pojedini izlet!
Tako dolazim do sadašnjeg stanja. Dakle ide se na taj izlet, iz svakog razreda ih ide određeni broj učenika, naravno ja bi išla, pitam "vođu" tko ide nemora mi ni odg. več znam! Zbog čega su oni zaslužili ići na taj izlet, što ih čini posebnijim od ostatka razreda!? A što me najviše nervira je to što mi se čini da ta situacija nikom se smeta, svi se prave da im nije važno.. čega se boje!?
Zar se moram početi uvlačit nekome u guzicu da bih otišla na jebeni izlet, više mi i nije do izleta koliko mi je do toga da im se dokeže da stvari ne funkcijoniraju tako!!!


Post je objavljen 24.10.2006. u 16:49 sati.