Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

Sa sastanka


Upravo je završen sastanak studenata sa prof.dr.sc. Slobodanom Uzelcem.

1. Program; program će do zareza biti vraćen kakav je bio

2. Stručno vijeće; izvršiti će se određene radnje kako bi se dobili odgovori na pitanja vezana uz stručno vijeće, s tim da se svi zajedno nadaju da će privremena situacija trajati što kraće

3. Profesori i njihovi ugovori; da odmah bude jasno, studenti nisu išli u Zagreb da vrate stare profesore na radno mjesto nego stari program u kojem za pojedine kolegije treba biti osigurana kompetentna zamjena. Tijekom sastanka, ipak se pričalo o profesorima. Svi profesori mogu se skupno ili pojedinačno obratiti nadležnom ministarstvu.

4. Diploma; citiram iz odgovora na zahtjev studentima Veleučilišta u Šibeniku, izdanog od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa 24. listopada 2006., potpisao državni tajnik prof. dr.sc. Slobodan Uzelac:

"Diploma ovisi o vrsti studijskog programa koji se izvodi i njegovom trajanju, a ne o činjenici tko je formalno nositelj studijskog programa. Studenti će prema tome stjecati onaj stručni naziv i stručnu spremu koja je predviđena programom prema kojem su studenti upisali studij,a diplomu će izdavati ustanova koja je preuzela izvođenje studija odnosno Veleučilište."




Uza sve zaključeno, dodajem kako je u prijašnjem postu napravljena pogreška zbog koje se želim ispričati prof. dr.sc. Slobodanu Uzelcu. Naime, napisano je kako se prof.dr.sc. Slobodan Uzelac odmarao u Helsinkiju, a boravio je tamo po službenoj dužnosti. Namjera te izjave nije bila nanošenje štete prof.dr.sc. Slobodanu Uzelcu, već je to bila ishitrena reakcija nastala zbog činjenice da se nitko nije očitovao na naš upit, za što smo od samog državnog tajnika saznali - da upit nije ni primio.

Tijekom dana će se na blogu postaviti dokument potpisan od državnog tajnika tako da studenti vide što je dogovoreno.

thumbup



Post je objavljen 24.10.2006. u 12:06 sati.