Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

IMAM MAX ADSL!

Ovo je bio dug i mukotrpan proces.
-28.9. sam podnio zahtjev,
-onda sam potegao vezu u t-comu da nebi čekao 30 dana,
-momci stigli za 20 dana, baš onda kad mene nije bilo doma, prespojili žice, iskopčali fax i telefon i ostavili neki čudan uređaj pokraj kompa iza kojeg je visio snop novih kabela.
U jebo te. Ne radi telefon, ne radi fax a niti na internet ne mogu. Nisam baš nepismen a ni kompjuteri mi nisu nepoznanica, ali ja ovo neznam spojiti. Jučer oko pola noći potpisao sam kapitulaciju i nazvao 08009000. Slijedio je živahan glas na automatu i nakon njega umoran glas operatera koji mi je predložio da reinstaliram sve što sam dosad instalirao. Po čemu je on skužio da to ne valja, pojma nemam.
Reinstalacija je obavljena, pogledom na sat vidim 01:15. Okrenem besplatni broj, nitko se ne javlja jer su svi operateri zauzeti! Ha, ha.... mogu si mislit šta rade u wc-u!
Dobra fora, onda mi je bilo jasno kako je skužio da je potrebna reinstalacija. Čovjek je radio do 00:00 i poslje toga je prebacio na zauzeto.

Nisam se predao. Jutros nakon kavice zvrcnem ja njega jopet, reko slušaj ti mali.... šalim se. Dakle jutros vesel glas na automatu i vesl glas operatera vodili su me kroz instalaciju nekoliko minuta i to je bilo TO!

IMAM INTERNET, IMAM MAX ADSL, I TO FLATTTTTT!

Čak me više niti ne ljuti što ću pored bežičnog interneta morati vući masu novih kabela za telefon i struju.

Aj sad svi na posao!

Post je objavljen 24.10.2006. u 08:40 sati.