Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uzmipare

Marketing

Vijesti:

Derry city - Shelbourne

- upitan Owen Heary, kapetan Shelbourne-a za sutrašnji derbi s Derry city-jem.
- Kevin McHugh, napadač Derry-ja ne bude igral sutra protiv Shelbourne-a zbog crvenog kartona, dobivenog na prošloj tekmi u petak. Pitanje je kolki je to manjak budući su najbolji strijelci Derry-ja Ciaran Martyn (srednji red) sa 7 gola i Mark Farren (napadač) sa 6
Teško za predvidjeti. Od zadnjih 7 tekmi kod Derry-ja, 4 su završile 0:0. Ipak, Shelbourne se čini jači u ovom trenutku, puno zabija ove sezone i ako im istrči kapetan, teško budu poraženi. Derry malo golova prima, fali im napadač (po anketi, on i Farren su najbolji napadački par Derry-ja), domaćinska prednost.

prijedlog: under ili shelbourne daje gol

Chesterfield - West Ham

- domaćin, trećeligaš bez obrambenog igrača Phil Picken-a (ošli ligamenti koljena), ali trener WH-a najavljuje 3 do 4 izmjene u odnosu na sastav od tekme s Tottenham-om (poraz 1:0). Chesterfield je poražen u subotu u gostima od Doncaster-a (sredina tablice) i trenutno je 16. sa doma 3 pobjede, 1 nerešeno i 3 poraza, golovi 12:9. Problemi u WH-u (svađe ili financije, ne sjećam se više) i trenerove najave rekle bi da im je glavni cilj ostanak u premier ligi. Nakon propuštanja prošle utakmice vraća se Matthew Etherington, a novopridošlica je George McCartney koji bude vjerojatno debitiral. Pri dnu premier lige i samo jedna nerešena (Watford) u gostima uz 4 poraza (Tottenham, Portsmouth, Manchester city i Liverpool)

prijedlog: sve smrdi na X, ali budem igral 2

Leeds - Southend

- dvije momčadi sa začelja druge lige. Leeds-u se vraća Matthew Kilgallon, ali ne igraju im 3 igrača (Shaun Derry, Alan Wright i Adam Johnson). Southend je ostao bez Matt Harrolda (napadač), a Jamal Campbell-Ryce, Spencer Prior i Lee Bradbury su upitni zbog ozljede. Freddy Eastwood igra nakon gripe.
Leeds ima dvije ligaške pobjede doma, ali je u 7 tekmi zabil samo 5 gola. Southend je u gostima u 6 tekmi zabil 2 gola i sad je bez napadača.

prijedlog: under

Leicester - Aston Villa

- domaćin ima problema s ozljedama 4 igrača srednjeg reda: Stephen Hughes, Danny Tiatto, James Wesolowski i Levi Porter. Sva četvorica su upitna. Leicester (14. na tablici) je u subotu doma odigral nerešeno sa Chrystal Palace-om (12.) s time da je izjednačio iz penala. AV-u je upitan Gavin McCann, ali je vjerojatnije da bude igral. Odlično igra u premier ligi (bez poraza), a u gostima od 4 utakmice, 4 nerešene, gol razlika 3:3. Zadnje gostovanje kod Chelsea-ja završilo je 1:1.

prijedlog: 2

Notts County - Southampton

- četvrtoligaš (5. na tablici) protiv drugoligaša (9.). Notts-u ne igra Austin McCann, Tommy Hannigan upitan, a vraća se golman Saul Deeney. Southampton-u se vraća Jhon Viafara, ali je trener George Burley najavil igranje nekoliko nestandardnih igrača, a najvjerojatnije bude odmaral Gareth Bale-a. U gostima su u 7 utakmica zabili 12 golova, a primili 12. Grebanje nestandardnih igrača moglo bi proizvesti:

prijedlog: 2 ili over

West Brom - Arsenal

- WB-u fale Kevin Phillips, Neil Clement i Thomas Gaardsoe. Arsenalu se vraćaju Theo Walcott i Emmanuel Adebayor. WB je u drugoj ligi doma bez poraza, ali ekipa Arsenala u sastavu (najvjerojatnijem): Almunia, Poom, Hoyte, Djourou, Senderos, Clichy, Flamini, Song, Denilson, Walcott, Aliadiere, Adebayor, Toure, Fabregas, Rosicky, Hleb i Van Persie vodi do

prijedlog: 2

Everton - Luton

- Evertonu su upitni Simon Davies i Phil Neville, a ponovo treniraju nakon boleštine Tim Howard, Tim Cahill i James Beattie. Drugoligašu s 8. mjesta fale Lewis Emanuel i Sam Parkin, a Ahmet Brkovic bi se mogao oporaviti. Luton je u gostima primio 9 golova u 6 tekmi, a zabil 6, dok je Everton u 5 tekmi doma zabil 10 golova i primil 4 (jedan od MC-a, 2 od Wigana i 1 od Watforda). Sigurno neće biti pristup ko u 4. kolu protiv Liverpool-a (3:0), ali subotnja pobjeda protiv Sheffield Utd-a 2:0 i povratak bolesnih igrača trebala bi voditi ka pobjedi.

prijedlog: 1 ili h1

Ispada:

Derry/Shelb/dng-Shelbou. 1 1.35 smokin 0
Leeds(2,5)-Southend 1 1.80 smokin 1:3
Chesterfield-West Ham 2 1.65 smokin 2:1
Leicester-Aston Villa 2 1.85 smokin 2:2
Notts Co.(2,5)-Southampton 2 smokin 2:0
West Bromwich-Arsenal 2 1.75 thumbup 0:2
Everton (h0:1)-Luton 1 2.00 thumbup 4:0

Tečaj: 49,33

sretno

džaba mi analiza, bog pa imam koji pogodak
biće bolje drugi put



Post je objavljen 23.10.2006. u 22:39 sati.