Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smlata

Marketing

Rijeka opet izgubila...

Rijeka - Međimurje 1:3
21.10.2006.

O igri “igračina“ koje trenutno nose sveti dres nećemo trošiti previše riječi, posebno nas se dojmilo preseravanje,istrčavanje i slični glumački potezi iliti popularne “bravure“(u stilu nekadašnjeg Pantelića) Žileta-ustaše nekada ljubimca “srboljubaca“ i povremenih “iskusnih“ stručnjaka na Kantridi koji u prosjeku prima 2-3 gola po tekmi a kako je krenuo pokazat će da može i bolje, izgleda da mu udarilo novo državljanstvo u glavu misli valjda idiot da će biti “opšte“ prihvaćen u društvu kada mu se sredi mila “domovničarka“ tj. ne treba on više da se trudi i brani , moš mislit evo već ga "ekstremi" prozvaše Ustašom i tek sada je naj... jer bolje bi mu da je ostao četnik pošto isti u nas spadaju pod "ono" o oprostu što hoće reći da bi mu možda neki nekada i oprostili da je ostao dosljedan ovako jebat ga sam je kriv što posta ljuti Ustaša.Igra većeg dijela igrača jučer spada u dobru komediju ili kako bi neki naši ugledni članovi rekli LAKRDIJU jer kako komentirati igru naših igrača nakon ovotjednih izjava tipa “lak raspored i laki protivnici“ i sl. debilane pa kakav mora biti njima lagan protivnik jedino da isti legnu na travnjak minut-dva dok naši “bećari“ stresu gol. Nema smisla očajavati imamo mi izgleda biti prvaci(koju godinu ne zna se) samo da se malo dečki skockaju i dođu sebi par pojačanja i tu smo, ne !!!

Ipak da sve ne bude tmurno i jadno na Kantridi i ovaj puta su se pobrinuli pripadnici ARMADE koji su s obzirom na uvjete pokazali sasvim solidno navijačko izdanje(tristotinjak najvjernijih u kopu) u većini mlađih članova koji su dlanovima i glasnicama pokušavali svih 90 min. našim uspavanim i beskrvnim igračima dati odgovarajuću podršku sa tribina, još jednom pohvala mlađim članovima koji za razliku od nas “veterana“ nisu izgubili živce gledajući mučenje(nemoć) Rijeke sa “moćnim“ Međimurjem.

Cijenjenom čitateljstvu osjetljivije ćudi isprika na u većini ironičnom izvješću.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 23.10.2006. u 20:24 sati.