Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aarmadaa

Marketing

U KAFANU JA ĆU POĆ----Ciganče za Eduarda


Vedran Ćorluka i Ognjen Vukojević, uz asistenciju Modrića, držali su se mikrofona

Dinamo je pobjedu nad Osijekom proslavio u narodnjačkom klubu Lake City. Sve je plaćao gazda Mamić, nadgledao trener Kuže, a za mikrofonom je kao pevaljka briljirao Ćorluka. Uz asistenciju Modrića i Vukojevića.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zajec, Cerin, Mlinka, Cico i ostali su u dobra, stara vremena pobjedama i trofejima nazdravljali u Saloonu i Karaki, no danas su u Dinamu neki novi klinci. A sadašnji je naraštaj uveo i nove tradicije. Istočnjački melos je danas neizostavni dio svake nogometne proslave, pa ni igrači zagrebačkog kluba nisu imuni na taj trend.

Nakon subotnjeg trijumfa nad Osijekom, maksimirski gazda Zdravko Mamić poveo je kompletnu Dinamovu obitelj u Lake City. U narodnjačkom klubu na Jarunu, uz hitove Seke Aleksić, Dragane Mirković, Dare Bubamare i ostalih folk-zvijezda, opustili su se svi, pa čak i trener Josip Kuže, kojemu prošli tjedan nije baš bilo lako.

Fešta je počela debelo iza ponoći, a prvi je stigao Vedran Ćorluka. Reprezentativni branič kojem proriču vrhunsku karijeru brinuo se za dobru atmosferu, a za mikrofonom je bio bez premca. Pomagali su mu Ognjen Vukojević i Luka Modrić, koji se stigao i našaliti na Eduardov račun naručivši za hrvatskog Brazilca folk-hit Ciganče.

Josip Kuže i Zdravko Mamić držali su svoje igrače na oku
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Njih su nadzirali trener Kuže i izvršni dopredsjednik Mamić, koji je u jednom trenutku i sam poželio pjesmu. Pa je vjerojatno pod dojmom gostovanja u slavonskoj ravnici naručio Udaše mi moj Tenu. Zabava u jarunskom klubu, krcatom i zgodnim djevojkama, trajala je do jutarnjih sati.


Post je objavljen 23.10.2006. u 20:04 sati.