Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

stolni tenis pitomača
Ovaj je vikend donio i nastup pitomački stolnotenisača u susretima drugog turnira III. Hrvatske stolnoteniske lige za muške. Gostovanje u Novskoj pitomačani su odradili jednom pobjedom i dva poraza. Pobijeđena je ekipa STK Bjelovara sa 4:0, dok su porazi zabilježeni u susretima sa najboljim ekipama lige STK «Obrtnička škola» Slavonski Brod 1:4 i STK «Mladost» Petrinja 3:4. Nakon šest odigranih kola stolnotenisači su ostvarili tri pobjede i tri poraza. Za STK «Pitomača» nastupili su I.Mioč, D.Rešetar, D.Matoničkin, Z.Sabolović.

rukomet pitomača
Prva ekipa ŽRK «Pitomača», u nedjelju navečer u Orahovici je igrala susret trećeg kola III. HRL – sjever 1, te je i na prvom ovosezonskom gostovanju ostala nepobijeđena, zabilježivši treću pobjedu. Pitomačanke su pobijedile sa uvjerljivih 41:20. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić, Vlahović, Habijanić (1), Kožarić I. (17), Rončević, Begović (2), Kapitan (2), Petković, Janeš (7), Veličan, Šandor (3), Mioč (9) i T.Kožarić.
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u petak je u utakmici petog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, bila domaćin ekipi ŽRK «Ivančice» iz Ivanjske i pobijedila sa 33:19, čime je ostvarila petu pobjedu u isto toliko nastupa, te zadržala vodeću poziciju lige. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Habijanić (2), I.Kožarić (7), B.Lovrin, Filipović, Begović (1), Kapitan (2), Petković (4), Janeš (2), Veličan, I.Lovrin (1), Šandor (2), Mioč (13) i T.Kožarić.
Slijedeći vikend na domaćem terenu u Pitomači, obje ekipe ŽRK «Pitomača» očekuju derbi susreti kola. Prva ekipa u susretu četvrtog kola III. HRL – sjever 1, sastaje se sa ekipom ŽRK «Dragovoljac» iz Slatine, a druga ekipa u susretu šestog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, ugošćuje ekipu ŽRK «Veliko Trojstvo».

nogomet pitomača
Pitomački su nogometaši u subotu, u susretu dvanaestog prvenstvenog kola III. HNL – istok, na svom terenu ugostili ekipu NK «Graničar» iz Županje, te sa 0:2 doživjeli prvi domaći prvenstveni poraz ove jeseni. Za NK «Pitomača» su igrali: Majurec, Crnec, Kožarić (od 46. Bujanić), Klarić, Mrzlečki, Miloš, Šafran, Ivančić, Kovačević (od 78. Čolić), Oršulić i Škvarić. Slijedeći vikend za nogometaše donosi gostovanje kod starog suparnika, NK «Mladost» u Ždralovima.
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u nedjelju prijepodne u susretima devetog kola IV HNL – sjever za kadete i juniore, imali su uspješno gostovanje u Nedelišću kod istoimenog domaćina. Kadeti su pobijedili sa 2:1, a juniori sa 9:3. Pioniri NK «Pitomača» u subotu su gostovali u Koprivnici, u utakmicama jedanaestog kola IV. HNL – sjever za pionire. Domaćini su bili uspješniji i pobijedili u kategorijama pionira U-10 sa 0:6, U-12 sa 1:8, dok su pitomačani slavili u najstarijoj kategoriji pionira U-14 sa 3:1.
NK «Croatia» iz Grabrovnice u nedjelju je u osmom prvenstvenom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, još jednom bila domaćin, ovoga puta ekipi NK «Mikleuš» i odigrali su neodlučeno 0:0, a istog su dana nastupili i svi ostali općinski nogometni predstavnici. U susretima osmog kola II. ŽNL nogometaši NK «Mladost» Stari Gradac gostovali su kod NK «Napredak» u Rušanima i izgubili su sa 1:3, dok je NK «Sloga» iz Kladara kao domaćin sa 2:3 izgubila od imenjaka iz Dugog Sela.
U posljednjem, osmom kolu jesenskog dijela prvenstva III. ŽNL Virovitičko-podravske županije postignuti su slijedeći rezultati: NK «Otrovanec» - NK «Aršanj» Sedlarica 1:4 , NK «Rezovac» - NK «Podravec» Dinjevac nije odigrano zbog nedolaska gostiju i NK «Orešac» - NK «Turnašica» 4:1.
Pitomača.hr

Post je objavljen 23.10.2006. u 15:44 sati.