Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

...ZNA I MENI BIT DOBRO...

Kako ljudi koji bace oko na moj blog ne bi mislili da se ja znam samo tužiti na život, ljude oko sebe i ljubavne probleme želim s vama podijeliti kako sam provela današnji dan.
U mome gradu jučer se održavalo natjecanje iz ''onoga moga'' borilačkog sporta. Bilo je predobro, nije bilo prožeto samo sportom već i prijateljskim druženjem i ljubavnim ''trzalicama''.
Nisam se natjecala zbog takozvanih ''tehničkih problema'' tj. ozljeda i sada se tako grizem jer sam to tako htjela (bez obzira na rezultat).


Ali zato je tamo bilo brdo ekipe iz moga kluba, svi obučeni i spremni za borbu i naravno moja ljubav. Jadni momci (i ono malo cura), došli su rano ujutro (čitaj oko 8 i pol) da bi nastupili tj. borili se tek popodne (čitaj oko 18). E, pa već sam usput pokušala natuknit da su momci kao i uvijek bili u većini. To mi je bilo stvarno čudno jer po takvim natjecanjima zna bit i dosta cura. Ovaj put ih je zafalilo ili ti ga ponedostajalo, ali opet mi smo uživali i gledajući dečke kako se bore...

Image Hosted by ImageShack.us

Da ne bi zaboravila bilo je i brdo dice. Takozvanih kateda... Njihove su borbe najžešće i dica se cila užive. Baš ih je slatko vidit!


Moji iz kluba su se super borili. Zadovoljna sam iako mi je krivo šta su svi klubovi imali većinom borbe protiv drugih klubova, a samo su se jadni naši morali borit s kolegama iz kluba. Baš blesavo! Zato smo se kod takvih borbi najviše smijali. Dečki su se samo pomicali jedan oko drugoga i tu i tamo zadali po koji udarac. Di bi koji naš smija udarit kolegu iz kluba. Većinom su svi naši dobili barem po 3. mjesto, a bilo je i 2. mjesta te nekoliko 1. Al' sam ponosna čoviće! Isto tako sam ponosna i na ''njega'' jer bia 1. i bia je tamo najbolji (taj zaključak nisam donila ja). Cure nam nisu baš dobro prošle, al eto braleee dobile su koje 3. misto. Čestitam svima!!!

Al' ja san se tamo umorila više od svih boraca zajedno... Šala... Ali stvarno sam se umorila. Pomaži ovdi, pomaži tamo nikako stat ili uvatit vrimena za ''njega''. Al eto kasnije smo uvatili par minuta samo za nas. Nismo ih baš lipo proveli zbog straha da nas ne bi ko ''ubra'', a i zbog obostranog umora tog dana i ''prethodne noći''. Ha!!!

Uspila san opet (pametna ja!!!!) zaključit da su neki nepopravljiva govanca (sorry na izrazu), neki neumorljive ulizice, a neki jednostavno moji super pijatelji do kraja života. Sa svima san iz kluba uspila provest bar nekoliko minuta, s nekima i skoro cilo natjecanje (a šta ćeš kad mi je naj prijatelj, i još uz to zgodan, pa nek ostale cure pate). Bilo je par sitnica kad sam tila odeređenima zavrnit vratom, a bilo je i situacija kad san umrla od straha (npr. stanje nekih mojih frendova nakon borbe, i glupost jednog mog naj frenda kad mu je puklo da me okrene za 180 u zraku!!!--- stvarno san se pripala!).


Sve u svemu bilo je dobro i drago mi je zbog ostvarenih rezultata i zbog nekih zaključaka toga dana. Šta više gledan taj sport više ga volin i u njemu uživan!


P.S. Bloggeri moji SORRY. Kompić mi je zadnjih dana prepreprepre spor i neće da otvara neke blogove ili se jednostavno isključi i zato jednostavno ne mogu čitat vaše nove postiće. Sorry, nemojte mi se ljutit. Mislin ja na vas i pokušavan rješit taj problem... Voli vas vaša,


''Neprepoznata''!


Post je objavljen 22.10.2006. u 20:16 sati.