Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/midnightswan

Marketing

Coming back...petak 13.

Namjeravala sam pisati o 'svom' petku 13.
I, iako je on već prije tjedan dana prošao, ipak budem :D Znate onu...nikad nije kasno cerek
Dakle...počinjem :)
U petak ujutro imam tjelesni na faksu, koji počinje u 07:30 (a ne u 7h, kako piše u rasporedu, smilovali su nam se pola sata, haha)...i tada se ujedno zatvaraju vrata dvorane. Dakle, nema kašnjenja. Sankcije u roku - odmah! :D
Tata se taj petak 13. ponudio odvesti me do faksa...pošto on mora biti na poslu u 7h. No, kako on užasno pati na točnost, zadnje vrijeme kretanja od doma je 06:15.

Image Hosted by ImageShack.us


Čičkavi vikleri. Ah, gdje mi je bila pamet! 06:10, ja spremna, samo trebam skinuti te viklere s glave i počešljati se. Ali...petak 13. je. Vrištim.
Zovem tatu da mi dođe pomoći to otpetljati. Očajno gledam na sat. 06:24.
Još 2 čička za skinuti. Zatim je usljedilo otpetljavanje 4 'kugle' kose. Imam i poveći suvenir od otpetljavanja zadnjeg "pramena".
Uglavnom, sve to je potrajalo sve do tatinog posla (u Novom Zagrebu, a faks je na Kennedyevom), nisam se dala izbaciti van iz auta dok to ne otpetljam cool
Niš od faksa i tjelesnog. Iako sam imala osjećaj da sam odradila svoj tjelesni za taj dan - naime, ruka me lagano boljela kao da sam punih sat vremena igrala badminton! lol
07:12. Tata zove i pita gdje sam. Ja sam još pored auta, taman češljam kosu. On je uzeo propusnicu i rekao da ulazim u auto, da me vozi do faksa.
No, kako je u pitanju bio prvi sat tjelesnog na faksu, nisam bila sigurna kada se zaključava dvorana. 07:28. Dvorana se zaključava u 07:30, očito. Weee, stigla sam! yes Presvukla sam se u roku jedne minute, valjda najbrže u životu, hehe.
Ostatak dana je prošlo sasvim ok, u okruženju dragih osoba.

Kakav je vama bio petak 13.?
Mene je to jutro natjeralo da počenem vjerovati da ima nečeg u tome smijeh


Post je objavljen 22.10.2006. u 19:35 sati.